Ludzie korzystający z tego forum w większości nie są idiotami, potrafią sobie znaleźć odpowiednią dla siebie ofertę. A już ta podana wyżej wcale konkurencyjna nie jest.anetka25 napisał:A próbowałeś zajrzeć na stronę sklepu 3kropki.pl. Oni mają bardzo duży wybór playstation, no i niedrogo, a sklep zaufany i polecany wielokrotnie z tego co zauważyłam. Ja chciałam kupić chłopakowi grę i skorzystałam z usług tego sklepu i byłam bardzo zadowolona![]()
no rzeczywiście naprawdę bardzo udany zakupsornat napisał:no ja sie chyba powtórze ale ja mialem najlepszą ofertę do tej pory
jakies 4tyg temu w MM w Kielcach kupilem PS3slim 250GB+ U2 + pilot za 1299zl
do tego byl rabat w formie karty 20% - czyli mialem 280zl na karcie
na drugi dzien zakupilem tel. kom za 300pare zł (korzystając z karty) i dostałem druga karte rabatowa do tej nowej transakcji na 63zł
takze za caly zestaw wyszlo mi ok 950zł - jak dla mnie to byla suuuper oferta
sornat napisał:no ja sie chyba powtórze ale ja mialem najlepszą ofertę do tej pory
jakies 4tyg temu w MM w Kielcach kupilem PS3slim 250GB+ U2 + pilot za 1299zl
do tego byl rabat w formie karty 20% - czyli mialem 280zl na karcie
na drugi dzien zakupilem tel. kom za 300pare zł (korzystając z karty) i dostałem druga karte rabatowa do tej nowej transakcji na 63zł
takze za caly zestaw wyszlo mi ok 950zł - jak dla mnie to byla suuuper oferta
Masta_J napisał:Dokładnie, gdyby kasę dostał do łapy to możnaby mówić o wypasie a tak... po prostu dobra cena.
Mój znajomy jak kupował bardzo drogi zegarek to w gratisie dostał wypasiony rower![]()
Pozdrawiam,
proste - telefon akurat pottrzebowalem dla zony wiec i tak musialbym swoja kase wydac ale - gdybym go sprzedal np. na allegro to mam kase "do lapy"Masta_J napisał:Dokładnie, gdyby kasę dostał do łapy to możnaby mówić o wypasie a tak... po prostu dobra cena.
Mój znajomy jak kupował bardzo drogi zegarek to w gratisie dostał wypasiony rower![]()
Pozdrawiam,