Gdzie obecnie najtaniej PS3

pa3

New member
Bez reklam
Witam! Jeśli ktoś planuję zakup PS3 to warto dowiedzieć się czy ktoś ze znajomych nie otrzymał w pracy bonów "sodexo" gdyż moja żonka otrzymała takowe a wśród nich był kupon uprawniający do zakupu konsoli w sklepach auchan z 15% zniżką. Ja właśnie w ten sposób stałem się szczęśliwym posiadaczem PS3!
Pozdrawiam!!!

Również dostałem te bony i faktycznie jest Auchan-15%, akurat u mnie w okolicy niema tego sklepu, ew jest jeszcze rabat 8% w sklepach Carrefour.

@Kejup,
mógłbyś napisać czy można tam dorwać jakiś sprzęt (np. pad, kierownica) pod ps3? W gazetce on-line widziałem dość sporo gier więc może warto podjechać.

Masta_J

Active member
Bez reklam
Dlatego pytałem go o cenę i jaki zestaw.
W takich sklepach czasami jest drożej o kilkadziesiąt % niż w internecie więc nawet obniżka o 15% nie jest atrakcyjna.

Pozdrawiam,

pa3

New member
Bez reklam
W gazecie są gry na ps3 za 69,99 zł, więc z rabatem 15% wychodzi ok 59 zł, widziałem jeszcze kierownicę Tracera albo Manty - tylko nie wiem czy warto w taki sprzęcik pakować $$$ :hmm: Trzeba równiez pamiętać że co miasto, to inna cena.

pa3

New member
Bez reklam
Raczej bym w takie kiery nie wchodził.
Gry też zależy jakie, bo jak GOW3 to bym brał :D

Pozdrawiam,

Heh, no takich killerów za 60 zeta na pewno nie będzie, ale jest np. Just Cause 2.
Co do kiery to będzie ona używana baardzo rzadko, więc wydawać parę stów na sprzęcik od Logitech'a mija się z celem, ot tak w weekend poszpilać w Shifta albo F1 od kolegi ;)

pav3l

New member
Bez reklam
Heh, no takich killerów za 60 zeta na pewno nie będzie, ale jest np. Just Cause 2.
Co do kiery to będzie ona używana baardzo rzadko, więc wydawać parę stów na sprzęcik od Logitech'a mija się z celem, ot tak w weekend poszpilać w Shifta albo F1 od kolegi ;)
Nie wiem do końca, czy mija się z celem. Driving Force oprócz PS3 - współpracuje na luzie z PieCem - masz dodatkową funkcjonalność. 399PLN (za tyle można ją wyrwać), jak ktoś jest fanem samochodówek, to nie jest tak dużo. No i najważniejsze. NIKT nie wmówi mi, że jazda samochodem na padzie da radę....Sorry! Na kierownicy - kontra, to kontra, samo wejście w zakręt na dużym gazie przy użyciu pada, to jakaś masakra. Zaraz się podniesie lament, że kwestia wyćwiczenia itd....g.wno prawda - spróbujcie pierw na kierownicy, jak i ja zrobiłem.Amen.
PS.
Nie jestem fanem samochodówek, kierownicę mam pożyczoną w celach testowych....:)

nonamed

New member
W MediaMarkt w Alei Krakowskiej PS3 z GT5 - 1380zł ... taniej nie znalazłem a byłem jeszcze w Euro w Jankach i Saturnie... Ktoś widział poniżej 1380 ??

Masta_J

Active member
Bez reklam
Z jakim dyskiem twardym?
Bo na Alledrogo kupisz z dyskiem 160 GB za 1K PLN i do tego dolicz sobie grę.

Pozdrawiam,

Ostatnia edycja:

nonamed

New member
320GB za 1380 zł z GT5 ... chyba dobra cena . Z drugiej strony czy te 320GB jest potrzebne ?? Kolega twierdzi że ma 80 i mu starcza w zupełności...

W weekend się przejadę raz jeszcze , może opuszczą ceny bardziej bo podobno robią takie akcję w weekendy w MM ...

Masta_J

Active member
Bez reklam
Mi brakuje miejsca na właśnie 320 GB, obecnie najlepiej sobie zapodać z grubej rury 750 GB i zapomnieć o twardym dysku :)

Cena za konsolę z dyskiem 320GB i grą wygląda ok.

Pozdrawiam,

debeef

New member
Bez reklam
mam 80 GB i ciągłe problemy z miejscem na dysku, już wykasowałem muzę, demka po obejrzeniu kasuję i wykasowałem home, a nadal mam tylko 6 GB wolnego miejsca, także bierz jak największy

filip54

New member
:::::::::::::::::::

:popcorn::popcorn:
Sprawdziłem w Łodzi chyba z 6 miejsc. Wszędzie ceny w stylu 1499pln.
Znalazłem u dealera Sony Slim 120 GB za 1298pln w komplecie z grą KILLZONE 2. Wiem, że żadna rewelacja, ale już straciłem nadzieję na jakieś super promocyjne ceny.

Jeśli się nie mylę to w gazetce Media Expert(WĄGROWIEC 40KM OD POZNANIA)kosztuję tylko 1040zł z grą GRAN TURISMO 5.Jeśli jesteś na tyle zdesperowany żeby pojechać do Wągrowca to polecam również obejrzenie naszego rynku i fontanny z kolorową wodą codziennie o 21:30.

filip54

New member
Ja mam 120 GB a ciągle brakuje mi miejsca ;)

W czerwcu kupuję PS3 i mi w zupełności wystarczy 80GB.No bo przecież wiekszość gier to ma tam co najwyżej 10 może jakaś ekstra więcej ale to nic.Poza tym po co mieć muzę na konsoli i inne tego typu??Od tego jest komp więc a konsola jest przecież specjalnie do gier więc mnie więcej 80 GB wystarczy dla większości osób moim zdaniem

Do góry