Witam! Jeśli ktoś planuję zakup PS3 to warto dowiedzieć się czy ktoś ze znajomych nie otrzymał w pracy bonów "sodexo" gdyż moja żonka otrzymała takowe a wśród nich był kupon uprawniający do zakupu konsoli w sklepach auchan z 15% zniżką. Ja właśnie w ten sposób stałem się szczęśliwym posiadaczem PS3!
Pozdrawiam!!!
Raczej bym w takie kiery nie wchodził.
Gry też zależy jakie, bo jak GOW3 to bym brał
Pozdrawiam,
Nie wiem do końca, czy mija się z celem. Driving Force oprócz PS3 - współpracuje na luzie z PieCem - masz dodatkową funkcjonalność. 399PLN (za tyle można ją wyrwać), jak ktoś jest fanem samochodówek, to nie jest tak dużo. No i najważniejsze. NIKT nie wmówi mi, że jazda samochodem na padzie da radę....Sorry! Na kierownicy - kontra, to kontra, samo wejście w zakręt na dużym gazie przy użyciu pada, to jakaś masakra. Zaraz się podniesie lament, że kwestia wyćwiczenia itd....g.wno prawda - spróbujcie pierw na kierownicy, jak i ja zrobiłem.Amen.Heh, no takich killerów za 60 zeta na pewno nie będzie, ale jest np. Just Cause 2.
Co do kiery to będzie ona używana baardzo rzadko, więc wydawać parę stów na sprzęcik od Logitech'a mija się z celem, ot tak w weekend poszpilać w Shifta albo F1 od kolegi![]()
3(...) Kolega twierdzi że ma 80 i mu starcza w zupełności(...)
Sprawdziłem w Łodzi chyba z 6 miejsc. Wszędzie ceny w stylu 1499pln.
Znalazłem u dealera Sony Slim 120 GB za 1298pln w komplecie z grą KILLZONE 2. Wiem, że żadna rewelacja, ale już straciłem nadzieję na jakieś super promocyjne ceny.
Ja mam 120 GB a ciągle brakuje mi miejsca![]()