Yuiren napisał:bylem 5ty, ostatni ktory dostal antene.
Yuiren, kupiłeś 60-tkę, czy 90-tkę?
P.S. I czy pojawiły się w sprzedaży 90-tki??????
Ostatnia edycja:
Yuiren napisał:bylem 5ty, ostatni ktory dostal antene.
krecio napisał:Kupilem dzis w Saturnie w Jankach. Operacja trwala od 10 rano do 14.10 Najpierw nie mogli sfinalizowac zamowienia bo wskakiwal jakis blad. Kombinowali, glowkowali i po dwoch godzinach okazalo sie ich XP nie mial SP2. A to jest niezbedne do funkcjonowania systemu. Nastepne dwie godziny trwalo instalowanie SP2.
wojtasz napisał:Ja kupiłem w Avansie - podobno wszyscy dostali małą partię i dlatego nigdzie nie ma. Sklepy sprzedają tylko znajomym i stałym klientom w pierwszej kolejnosci, chyba ze jakieś sklepy nie mają zaprzyjaźnionych klientów wtedy pewnie sprzedają wszystkim.
podłączam się do pytania.Wejherowo i Rumia -nie ma od wczorajulver napisał:Ktos sie orientuje czy mozna kupic nboxa gdzies w trojmiescie..? :/
geowik napisał:Odwiedziłem dzis kilka miejsc w poszukiwaniu "n"ki .. Znalazłem podłączonego boxa ..... - MM Poznań KingKross
Faktycznie w tym sklepie mieli demo nboxa podłaczonego do TV.
Załamałem sie.... co prawda zaden HD akurat nie leciał ... nie wiem tez czy napewno wszystko bylo OK ustawione ale.....
..... Na ekranie nowego LCD Samsunga moim oczom ukazała sie Viva -----
Może ten TV nazywał się Samsung ale nie miał więcej niż 10" (oczywiście LCD). Nbox znajdował się na półce ze sprzętem SAT i ten telewizorek był naprawdę malutki.
----- Nie wiem jak wam to dokładnie opisać. Obraz był poprostu tragiczny. Wegług sprzedawcy , sygnal z zainstalowanego na dachu talerza jest OK . Podłączony był tylko 1 LCD i do tego jeszcze przez HDMI..
Ponadto sprzęt na pewno nie był podłączony przez HDMI, a to z prostej przyczyny - ten TV takowego złącza nie posiadał.
Na wyświetlaczu nboxa widniał napis "Sd1" czyli obraz na pewno nie był upscalowany.