Gdzie kupujecie filmy blu-ray? Najlepsze oferty i promocje.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ale ja też zamówię bo też jakiś mam tam upust a zapewne dwa kody nie można aktywować jednocześnie, a zaraz będę miał następny więc pewnie sobie daruje wydanie z kartami :) nie wspominając o koszulce :)

zgred72

Member
Witam,
Nie orientujecie się szanowni forumowicze do kiedy jest ta promocja w MM na 2 płyty w cenie jednej i czy jest jakaś lista filmów w tej promocji??
Pozdrawiam

Do wyczerpania to raz oraz teraz MM zrobiło filmy za 24.99zł i po 19.99zł te które były w pakietach po dwa. Na Matarnii w Gdańsku w MM tak jest na bank nie wiem jak w innych jest.
1b092e7b0e4f2e409d763ff7caf58b48.jpg

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wczoraj odebrałam 2d/3d tylko z zamówienia to zapłaciłem 92, a na półce w stilu kosztował 119 jak dobrze pamiętam czyli normalne wydanie 2d/3d będzie około 100 zł.. dodatki już obejrzałem :)

Odebrałem tez Wojownicze żółwie Ninja 2 - dzieciaki juz obejrzały zadowolone :) ja dzisiaj będę oglądał..
I kupiłem tez Star trek w ciemność - miałem wydanie tylko 2d odkupiłem od kolegi z kompletu ale gdzieś mi wcięło, albo komuś pożyczyłem i nie chce ktoś oddać.. a wiec kupiłem teraz 2d/3d za 50 zł z rabatem z neta..nie duży rabat ale zawsze 10 zl jest na drugi film..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wiesz ja kiedyś już pisałem dlaczego oglądam dodatki, ale np choćby z dodatków z X-men - scena z Quicksilvera ta w zwolnionym tempie w poprzednim filmie trwała około 30 kilku sek. w tym filmie trwała około 2,5 min, a kręcili ja od A do Z - 1,5 miesiąca.. w pewnych filmach pomimo że nie są to może mega filmy warto dla co niektórych właśnie obejrzeć dodatki to by chociaż po części zdawali sobie sprawę jak trudno i ile trwa nakręcenie pewnych scen.. bo oceniać jest bardzo prosto.. Do tego ja lubię wiedzieć jak pewne sceny kręcili, czy aktor sam brał w niej udział czy też kaskader itp sprawy :) plus dużo innych rzeczy można się dowiedzieć tak jak np z dodatków LOTR czy Hobbita..

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ja to rozumiem.Sam czasami oglądam making of/behind the scenes,jednak dopiero po skończonym filmie.
Nie lubię zbyt dużej ilości spoilerów przed seansem ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Mi to jakoś nie przeszkadza, może dlatego że w większości wypadków film oglądam kilka/kilkanaście dni później.. :) zresztą w sumie nie istotne..

Do góry