Gdzie kupić Pioneer VSX-LX70?

Tokepit

New member
Witam,
Szukam tego ampli w miarę normalnej cenie. Znalazłem dotąd w necie jeden sklep - ma go za 5400PLN. Model VSX-LX60 kosztuje u tego sprzedawcy 4500PLN podczas gdy w innym sklepie (Megamedia) jest on za 3700 PLN - zatem wnioskuje, że cena za VSX-LX70 jest w tym pierwszym sklepie przesadzona (tak jak VSX-LX60). Wiecie gdzie mozna kupić VSX-LX70?

Jurek321

New member
Też szukam amplitunera Pioneer VSX-LX70. Taniej niż 5000 zł w sklepie internetowym nie udało mi sie w Polsce znalezc. Tu namiary na sklep gdzie dostałem taką cenę: AGDRTV-EXPERT Tel: (0-22) 549-90-32, kom: 0-604-086-229, e-mail: agdrtv-expert@wp.pl
Jesli macie namiary na sklep gdzie można kupić jeszcze taniej dajcie info.

Podczas poszukiwań znalazłem też w jedneym ze sklepów internetowych www.megamedia.pl taką ofertę:
"Przy zakupie amplitunera marki Pioneer możesz kupić odtwarzacz DVD marki Pioneer za 50% ceny katalogowej!"

Jurek321

New member
Mój poprzedni post jest już nie aktualny. Wystarczy dobrze poszukać i można coś trafić taniej. Mam namiar na sklep w Warszawie gdzie można kupić Amplituner Pioneer VSX-LX70 za 4670 zł. Gdyby ktoś był zainteresowany proszę o info

asoz

New member
Rety, gdzie wy znajdujecie takie ceny?! Sam przemierzam się do zakupu amplitunera Pioneer'a LX60. Powiedzcie gdzie go mogę znaleźć za takie pieniądze? ( Takie to znaczy ok. 3000) Chociaż każda złotówka poniżej 3800 mnie zadowoli;)

Do góry