Fajny film,aczkolwiek mam nadzieje ze najnowesze dzielo z T.C. bedzie jeszcze lepsze..
Jest lepsze. Film trzyma poziom od początku do końca. Na plus ujęcia 3D, akcja, odrobina humoru i ironii.
Fajny film,aczkolwiek mam nadzieje ze najnowesze dzielo z T.C. bedzie jeszcze lepsze..
Mam taką, podesłać?Firestorm, co to masz za plytki kalibracyjne na BR? Gdzie to można kupić?
Mam taką, podesłać?
Jest lepsze. Film trzyma poziom od początku do końca. Na plus ujęcia 3D, akcja, odrobina humoru i ironii.
Rózni się językiem, formą obrazków, ale sens i treść obrazów kontrolnych jest podobnyOczywiście rozdzielczość jest w HD co i tak nic nie zmienia. Taki pic na wodę za cenę filmu HD. Wszystkie te obrazy można znaleźć w sieci za free, chociażby na stronie
Testbilder zur Bildoptimierung bei TV Geräten - Burosch - The TV Image Experts
Rózni się językiem, formą obrazków, ale sens i treść obrazów kontrolnych jest podobnyOczywiście rozdzielczość jest w HD co i tak nic nie zmienia. Taki pic na wodę za cenę filmu HD. Wszystkie te obrazy można znaleźć w sieci za free, chociażby na stronie
http://www.burosch.de/testbilder.html
Savron naprawde fajny zakup zrobiles
ja dzis odebralem z MM zamowionego Thora mroczny swiat. Cena na pudelku 79zl do zaplaty 29zl to rozumiem. Oby wiecej takich promocji. Moze inaczej, oby wiecej takich cen bez promocji.
Wiesz, dla mnie te filmy, mają jeszcze jedną wartość – historyczną. Są w nich zawarte wypowiedzi ludzi, uczestników tych wydarzeń, czasami poruszające, którzy są nie jako narratorami filmu i którzy na swój sposób, przeszli własne piekło wojny. To robi wrażenie.Firestorm 7 wazne zeby Tobie odpowiadalo to co kupujesz..
Kompania braci to perełka. Gratuluję steelboxa
PS: też zauważyłem że tutaj mało ludków jest co seriale kolekcjonują. Ja swój Miami Vice już wrzucałem fotkę tutaj![]()
Gdzie kupowałeś te dwa seriale?
Miodzio !!! Mógłbyś napisać gdzie kupiłeś i ile Cię to kosztowało ?Wiem, że seriale nie cieszą się zbytnim zainteresowaniem forumowiczów, ale każdy kupuje to co lubi i chce. A że jestem entuzjastą mini seriali HBO (uważam, że produkują najlepsze), więc przedstawiam kolejne dwa w moich zbiorach (wcześniej „Gra o Tron”); kultowy już, „Kompania Braci” i nieco „świeższy” – „Pacyfik”.Dla zainteresowanych. „Kompania” jest z polskimi napisami. Natomiast „Pacyfik” (i tu niespodzianka), ma dodatkowo polskiego lektora (2.0) mimo, iż nie ma takiej informacji w opisie płyt.
![]()
View attachment 9817
View attachment 9818