Funai Lh7-m19bb

flozbi

New member
Witam! Ma ktoś jakąś opinię o tej marce? Potrzebuję malutki telewizorek na stancję do dziewczyny i niedawno pojawił się w/w model. W moim kręgu zainteresowań jest jeszcze Lg LH 2000 ale jakoś nie mam przekonania do marki. Posiadam 2 Panasonici, jeden lcd i drugi plazmę i najchętniej ten mniejszy też bym taki kupił, ale niestety w tym rozmiarze Panasonic nie wydał nic ciekawego. Ten Funai wydaje się dość interesujący i gwarancja 5 lat, ale nie wiem jak będzie się spisywał na sygnale analogowym w porównaniu do Panasonica czy JVC. Proszę o sugestie co wybrać,dzięki

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
jeśli nie chcesz mojej zguby krokodyla daj mi luby.
A Ty dla dziewczyny wyskakujesz z Funajem - co obie o Tobie pomyśli ?
Że już jej nie kochasz? :D:D:D
To ŻŻP :D.
ALe oczywiście że lepsze skalowane mają droższe modele :
JVC 19DA9 i wcale dużo więcej nie kosztuje
Sharp 20S5

flozbi

New member
Tylko niestety te 2 modele nie mają tunera mpeg 4:( a na tym mi zależy, bo jakby ten JVC miał to już bym go brał, bo posiadam starszy model LT26A80 i jest super. To chyba pozostaje LG

flozbi

New member
Sygnał będzie ze zwykłej anteny dachowej we wrocku, obecnie ściąga 7 naszych kanałów i 3 czeskie (wypas hehe), Sharp odpada bo wyświetla obraz w proporcjach 4:3 a już się od takiego odzwyczaiłem, zresztą ten model 20 cali to już trochę leciwy jest. Właśnie nie wiem jak sobie z takim sygnałem poradzi LG, bo jeszcze jest Samsung ale tej firmy to już w ogóle nie lubię, tylko japońskie kupuję, ale tego lg koreańczyka jeszcze bym zniósł.

Ostatnia edycja:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
no tak - to musisz wybierać z MPEG 4 :D.
A może już 26" do takich warunków będzie super .

flozbi

New member
26 cali na pewno odpada, jeszcze mogą być max 22", myśle, że właściciele mieszkania mnie z takim tele nie wyrzucą, znalazłem na Allegro model Hitachi H01UB 22'' Piano , ma mpeg4, ale ten model z Allegro to chyba zaduże ryzyko, z jakimś zastępczym pilotem i bez gwarancji. Jest możliwość, że ten model pojawi się niedługo na naszym rynku? Kwota jaką mogę wydac to 1000-1200zł, no może jeszcze parę groszy.

Ostatnia edycja:
Do góry