Funai HT2-M200

Andrzej145

New member
Witam
Czy ktoś testował już w boju mini kino domowe Funai HT2-M200

W necie znalazłem tylko teścik w wykonaniu pana Andrzeja Fedorowicza na stronie (niestety nie mogę zamieścić linku) multi-blog.pl
Pozdrawiam
Andrzej

pkomp

New member
a czego chciałbys sie dowiedzieć?pewniaki to tanie średnio wyglądające i srednio grające z podstawowymi mozliwościami z subwooferem który ma masę 6 paka browara......

lepiej dołozyć do czegos co i lepiej wygląda i ma suba z jakąś masą

na to szkoda kasy - ja bym to wycenił na góra 800 pln

sugerowana cena funai 1400 - za tyle masz niezłe ampli i bd jak pokombinujesz....dołozysz z 600 i masz średnie kolumny i zagra to lepiej(fakt dołożysz ale WARTO)

babkaz

Member
a czego chciałbys sie dowiedzieć?pewniaki to tanie średnio wyglądające i srednio grające z podstawowymi mozliwościami z subwooferem który ma masę 6 paka browara......

sugerowana cena funai 1400 - za tyle masz niezłe ampli i bd jak pokombinujesz....dołozysz z 600 i masz średnie kolumny i zagra to lepiej(fakt dołożysz ale WARTO)

witam cena tego ustrojstwa teraz to 550 w auchan , jesli to ktos ma moze sie pochwalic czy to sie nadaje do ogladania filmow bo do muzyki to juz watpie
pozdrawiam

Andrzej145

New member
Przy cenie 550 zł to już chyba warto kupić np jako kino domowe do sypialni.
Chyba nikt rozsądny nawet po takim czy nawet o wiele droższym zestawie kina domowego nie powinien się niczego nadzwyczajnego spodziewać przy słuchaniu muzyki.

mors111

Active member
Bez reklam
w malutkim pokoju (10-12m2 ) jakoś zagra ale łomotu nie zrobi
będzie efekt 5.1 , ale basem też nie powali ( zbyt mały przetwornik basowy )

pobór mocy w całości 70W mówi sam za siebie , konkurencja ma ponad 100W i zapewne ta moc idzie w kolumny , ale jak za cenę 550zł to będzie dobry wybór

Andrzej145

New member
Oglądałem dziś go w sklepie, ma on dla mnie też jedną ważną wadę tj. brak wejścia optycznego dźwięku cyfrowego jest tylko coaxial.

babkaz

Member

no to teraz sklep na duze A... powalil na kolana wlasnie dzisiaj zakupilem to ustrojstwo za 300 pln mysle ,ze sie oplacalo coby to nie bylo. jak sie pobawie to dam znac
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Do góry