marcin0903
New member
kabelek zawsze szybszy ale wifi wygodniejsze...
simian raticus napisał:ale już mam smaka na PS3 i duży LCD . . . ale czekam aż ceny spadną i scena się rozwinie bardziej wiadomo że dysk jest to wymiany na starcie . . . marzy mi się odpalanie ISO z dysku twardego (tak się pewnie stanie z czasem) to i laser posłuży dłużej . . . w PSX i PS2 niestety lasery nie robiły furrory i ludziska kupywali po 2 konsole ;/
na to wychodzi że nie ma co brać się za HD Ready . . . bo za kilka lat i tak najlepsze tytuły będą śmigały w najwyższych rozdzielczościach Dobry i duży TV, headset, online i jazda hehehe
Mistic napisał:Miałem na myśli przekątne rzędu do 32 cali bo wiadomo że na takim LCD bravia 50 cali będzie różnica między 720p a 1080i, tylko że raczej niewiele jest full HD z małymi przekątnymi rzędu 32, 26 cali o ile jest lcd full HD 26 cali bo 32 chyba są ale nie jestem pewien, napewno są 37 full Hd i to są najmniejsze full HD.
Pozdrawiam.
prawy napisał:Witam, mam kilka pytań, mam nadzieje że ktos mi pomoże. Mam zamiar kupić sobie ps3 odrazu z odpowiednim odbiornikiem. Wiem że gry na ps3 będą obsługiwać full hd, ale czytałem że jesli ekran nie ma bardzo dużej przekątnej to nie ma dużej widocznej róznicy a róznica w cenie jest ogromna.
prawy napisał:- Czy gry na ps3 które działają w 1080p spojonie można odpalić również w mniejszych rozdzielczosciach hd ready i maxymalnie sie cieszyć z możliwości jakie oferują te rozdzielczości ?
prawy napisał:- Jeśli tak to czy lepszym wyjsciem było by kupienie monitoru lcd .../snip/...
prawy napisał:Oczywiście rozumiem, ale w moim przypadku fundusze są ograniczone ze względu chociażby na wiek. Najbardziej mi zależy na jakości obrazu jaki uzyskam. Może poradzilibyście jakiś dobry telewizor bądz monitor w przystępnej cenie ?
prawy napisał:Czy TV do ps3 Koniecznie musi miec hdcp ? Co myślicie ot ym tv http://www.megamarket.org.pl/product_info.php?products_id=26908 ?? Jak nie ten to może macie jakieś inne propozycje? Jesli jakośc obrazu bedzie dużo lepsza przekątna ekranu może byc mniejsza.
I mam jeszcze jedno pytanie: Na czym polega technologia game mode, która jest zastosowana w tym tv ??
prawy napisał:I mam jeszcze jedno pytanie: Na czym polega technologia game mode, która jest zastosowana w tym tv ??