diff napisał:Czy aby w pełni widać grafe z ps3 trzeba miec panel full hd? zastanawiam sie wlasnie nad kupnem lcd'ka głownie pod ps3 i nie wiem czy musze inwestowac tyle kasy w full hd czy wziasc hd ready...
Tak z ciekawości. Jaki chip masz na myśli ?marcinoko napisał:A co do ceny tego panela to zanim wystartuje PS3 bez błędów i z chipem to cena tego tv spadnie i to pewnie znacznie...
Pozdrawiam
Witaj.diff napisał:Czy aby w pełni widać grafe z ps3 trzeba miec panel full hd? zastanawiam sie wlasnie nad kupnem lcd'ka głownie pod ps3 i nie wiem czy musze inwestowac tyle kasy w full hd czy wziasc hd ready...
diff napisał:Czy aby w pełni widać grafe z ps3 trzeba miec panel full hd? zastanawiam sie wlasnie nad kupnem lcd'ka głownie pod ps3 i nie wiem czy musze inwestowac tyle kasy w full hd czy wziasc hd ready...
marcinoko napisał:chodzi mi oczywiście o korzystanie z kopii zapasowych gier, porysuj płytke za 300 i jak ci nie pójdzie napewno bedziesz zadowolony ...
Pozdrawiam
marcinoko napisał:No to mnie pocieszyłeś, odpada kasa na przeróbkę, "O ile to odpalanie z twardziela się potwierdzi" . Tak czy ineczej trzeba będzie się zaopatrzyć w wersje z większym dyskiem.... Ile taka gra potrafi zająć miejsca ?? i Jakie najwieksze pamięci będą wkładane do konsoli ?? Będzie morzna podłączyć PS3 z TV po HDMI czy jak w X360 po componencie ??
Pozdrawiam
droższa wersja ma wifi i czytniki kart pamięci - jednym to sie przyda innym niedeenbe napisał:drozsza wersja ma takze WIFI, dla niektorych to zaleta
Hawkmoon napisał:heh wifi zbędne... koleś ty żyjesz w prehistorycznych czasach??? Nieługo wifi będzie bardziej potrzbene niż cokolwiek innego. Poza tym połowa frajdy z nowego ps to będą sieciówki (przynajmniej ja mam taką nadzieję), więc bezprzewodowe podłączenie do sieci na pewno nie będzie zbędne, w końcu nawet demówki będzie można po sieci ssać, więc będzie mniejsze ryzyko wyrzucania kaski w błoto przy zakupie gierek.
no widzisz a mi wifi przyda sie, nie bede musial ciagnac kabla. wykorzystam istniejaca siec bezprzewodowa w domuRu$lan napisał:jak dla mnie wifi w psie jest zbędne, mam w domu dobrze zorganizowana sieć więc podpięcie konsoli do internetu nie będzie stanowiło problemu - wystarczy że podłącze ją kabelkiem do routera...
zamiast wydawać kasę na wersje z wifi,60gb i czytnikiem kart wolę kupić wersje 20gb i dokupić największy dostępny dysk 2,5".
Na coś przecież trzeba przecież zrzucić te demówki o których piszesz a 60GB to troszkę mało...