NA samym początku miałem zamiar kupić LCD Sony lub Samsunga ale po prezentacji sygnału SD z satelity, anteny (się załamałem) totalna porażka. Moje oczy zwróciły się za radą Kiki w stronę Plazmy i po pierwszej prezentacji w sklepie byłem zauroczony jakością obrazu-to co we wszystkich postach......Miałem do porównania PV80 z Sony W4500(bez sugestii ceny) na sygnale SD wygrał bezsprzecznie PV80 a na hd remis choć sony jest bardziej kolorowe jak na starej kasecie vhs w ntsc. Mamy z satelity.kablówki czy będziemy mieli z anteny kanały Hd ale są one nadawane w 720p i do tego nie trzeba full hd. Przeczytałem posty dotyczące PV80 czy PY8 cz PY80 i dalej nie mogę stwierdzić co wybrać bo nie miałem okazji porównać sygnału SD pomiędzy PV a PY. MAM pytanie (chyba do handlowców RTV)czy obraz SD na plazmie full HD jest taki sam jak na Hd redy? Bo jeśli nie to już wybrałem.
Podobno mamy kryzys(przynajmniej w mediach i może też dzięki nim) więc każdy grosz się liczy a za 3-4 lata można wymienić tv na nowszy a ten powiesić np. w garażu. Dzięki za ewen...Odp.
Aha czasu na gry to nie mam a wypożyczenie płyty BD za 16 zł jest dla mnie WIELKIM nieporozumieniem.
A tak przy okazji to producenci LCD przysłużyli się operatorom platform cyfrowych z HD.
Podobno mamy kryzys(przynajmniej w mediach i może też dzięki nim) więc każdy grosz się liczy a za 3-4 lata można wymienić tv na nowszy a ten powiesić np. w garażu. Dzięki za ewen...Odp.
Aha czasu na gry to nie mam a wypożyczenie płyty BD za 16 zł jest dla mnie WIELKIM nieporozumieniem.
A tak przy okazji to producenci LCD przysłużyli się operatorom platform cyfrowych z HD.
Ostatnia edycja: