hmm co bym powiedzial

powiedzialbym tak ze mi jak najbardziej odpowiada tylko wszystko sprowadza sie do tego ktory jest lepszy

domyslalm sie ze to podobne urzadzenia, owszem tu widze dolby atmos ale nie sadze by warunkachmieszkaniowych mialo to znaczenie co nie zmienia faktu ze to bardzo ciekawa promozycja tylko jak to sie wlasnie ma w stosunku do FOCAL DIMENSIION + SUB iar i YAMAHA ysp-2700 czy jest "lepszy" i jesli tak to dlaczego

uczciwie przyznam ze gdyby nie moj eobawy o te kodeki 4k i tego typusprawy w przyszlosci to wzial bym focala mimo ze wczesniej juz bylem praktycznie kupic yamahe

ale teraz juz nawet wizaulnie mi pasuje bardziej co nie zmienia faktu ze znow jade zobaczyc dzis yamahe

jednak ta zgodnosc ze wszystkim plus wiele zlacz hdmi do tego mulimedialnosci jest cholera zaleta, ale tak jak mowie dla mnie (amatora) i tak najwazniejszy jest dzwiek a niestety a sklpeach nie umiem ocenic ktory gra lepiej ;/
Jesli ktos z was np blackninja

mial mozliwosc przetestowania obu belek na spokojnie i wiedzac jakie mam wymagania ( 1.filmy 2. gry 3. muza , Samsung ks7000, 25m2) napisze mi bierz dany model to juz nie bede sie zastanawial tylko tego samego dnia zamowie