Witam po wielo tygodniowych badaniach zastanawiam się która z tych dwóch belek jest lepsza ?
Dla mnie obie nie sa warte swojej ceny (niestety kino 5.1 z kablemi odpada) więc pozostaje taki o to wybór . Kilka osób doradza mi focala i sam bardziej składniam się ku niemu aczkolwiek cały czas mam z tyłu głowy ze bardziej " przestrzenny" dzwiek uzyska yamaha
Music cast jest fajny ale i tak przeciez w 90 procentach po prostu blutoothem odpale aplikacje z muzyka na tel wiec i tu focal sie sprawdzi. Jakie są wady i zalety obu soundbarów ? mam wrażenie ze yamasze(?) brakuje ciut mocy ale pewnie sie nie znam.
Pokój salon z kuchnia (okolo 25m2)
Priorytety
1.Filmy
2.Gry
3. Muzyka
Gdyby Muzyka byla na 1 miejscu nie ukrywam wzialbym focala jesli jednak bardziej mi zalezy na dzwieku w filmach i grach to się zastanawiam. Co myslicie bo ja juz głowy nie mam ?
Dla mnie obie nie sa warte swojej ceny (niestety kino 5.1 z kablemi odpada) więc pozostaje taki o to wybór . Kilka osób doradza mi focala i sam bardziej składniam się ku niemu aczkolwiek cały czas mam z tyłu głowy ze bardziej " przestrzenny" dzwiek uzyska yamaha
Pokój salon z kuchnia (okolo 25m2)
Priorytety
1.Filmy
2.Gry
3. Muzyka
Gdyby Muzyka byla na 1 miejscu nie ukrywam wzialbym focala jesli jednak bardziej mi zalezy na dzwieku w filmach i grach to się zastanawiam. Co myslicie bo ja juz głowy nie mam ?