FIFA 19 - sprawdzamy - jeśli macie pytania zadajcie je w tym wątku.

Jam Nius

piszę
FIFA19-Tile-Large-Dynamic-Tactics-lg-2x.jpg

Fani cyfrowej rozgrywki zacierają rękawy a ponura pogoda tylko dodaje argumentów aby zaszyć się choć na chwilę w świecie wirtualnej rozrywki. Jeśli macie jakieś pytania odnośnie FIFA 19 to zapraszam.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Póki co docieram nową fifę. Division Rivals zamiast lig fajna opcja. Trudniejszy dostęp do fut champions też na plus bo wyższy poziom:)

Savron

Well-known member
Bez reklam
Ja mam pytanie. Jak w to cóz można grać??! Arcade w czystej postaci. Nic wspólnego nie mająca z piłka. Hokejowe boisko, skrypty, handycamp, niegrywalny gameplay. Gra dla dzieciaków. Jedyne co jakoś ratuję te grę, to możliwość grania na full manual. Na auto-sterowaniu, ta gra zatrzymała mi na 1 godzinę przed tv. Gniot.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
"Liczba konsolowych graczy w serii FIFA dobiła do 42 milionów, 26 milionów użytkowników zagrało w FIFA Mobile. Liczba aktywnych graczy w FIFA Ultimate Team w ostatnim kwartale podskoczyła o 12%."

Domyślam się Savron, że nie szło Ci dobrze w Ultimate Team stąd hejt:) Moim zdaniem fifa jest świetna i z roku na rok nie ruszam nic innego jak Ultimate Team, pozostałe tryby mnie nie interesują. Sporadycznie zagram ze znajomymi jakiś meczyk normalnymi zespołami.

Savron

Well-known member
Bez reklam
"Liczba konsolowych graczy w serii FIFA dobiła do 42 milionów, 26 milionów użytkowników zagrało w FIFA Mobile. Liczba aktywnych graczy w FIFA Ultimate Team w ostatnim kwartale podskoczyła o 12%."

Domyślam się Savron, że nie szło Ci dobrze w Ultimate Team stąd hejt:) Moim zdaniem fifa jest świetna i z roku na rok nie ruszam nic innego jak Ultimate Team, pozostałe tryby mnie nie interesują. Sporadycznie zagram ze znajomymi jakiś meczyk normalnymi zespołami.

Witam Pakolo. Chociaż tutaj "pokłócimy sie":grin: Nie, nie gram w żadne UT. Dla mnie PES bije na głowę FIFA w gameplay. A reszta mi nie interesuje. Musi być fan z gry, a nie skrypty, handicamp i drugie cuda, jak to ma miejsce w FIFA.
Jak masz PES , to zapraszam. Żadnych radarów, kamera z góry, pełny manuał i lecimy.:)

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Nie ma się co kłócić Panie Savron:D Mi PES nie podchodzi, a tryb Fifa Ultimate Team okropnie wciąga i daje dużo fanu.

Do góry