maximus600
New member
Raczej wtorek/środa. Ale nie byłbym zaskoczony, gdyby stało się to już dziś. Jednocześnie człowiek od marketingu Fergusona, który prowadzi bloga jest już mocno poirytowany działaniem a raczej niedziałaniem Netfliksa na FBoxie. FBox początki miał piękne, do dopracowania pozostał w zasadzie tylko Chromecast który bardziej nie działa iż działa. Wszystko śmigało jak trzeba i w zasadzie prócz N oraz wspomnianego Chromecasta śmiga - ja to pudełko kupiłem dla KODI. Netflix miał być miłym dodatkiem, bo już mogłem sobie oglądać na PS3 (tyko ten wiatrak piekielny i zauważalnie gorszy obraz...). FBox jest mały, dyskretny, nie wadzi nikomu. Oprócz krwawemu N na białym tle. Koleś powiedział: "Tak dłużej nie może być." Mam nadzieję, że te słowa nie zostaną puszczone na wiatr i Fergusonowi uda się jakoś dogadać z N albo go przechytrzyć na dłuższy czas. Wolałbym to pierwsze,choć już rozmyślam nad amazonowskim Fire Sticku oficjalnie namaszczonym przez wielkie czerwone N. Pytanie tylko, czy można go wetknąć bezpośrednio w wejściowe gniazdo HDMI w amplitunerze, bo moje TV chyba nie posada ARC (plazma Panasonica g20 42"). Jeśli tak, to jeszcze bardziej będę rozmyślał.
Pozdrawiam
Manonfire
No a możesz podać linka do tego bloga Fergusona? Z chęcią poczytam. Mam nadzieję, że rozwiązanie będzie jednak dzisiaj bo zaczynam mieć naprawdę dosyć Fboxa. pozdrawiam