Super sprawa.
Przydał by się podział softów na 16 i 17.
Czy Xtreamer jest na 16 czy 17?Kiedyś miałem to podzielone i poukładane chronologicznie,ale zbiegiem czasu wkradł się bałagan
bajka022 dla mnie soft od Xtreamera za wygląd (okładki do filmów),poszperam i postaram sie uzupełnić resztę.
Przewaliłem masę softów i bootów do Fergusona (wielokrotnie Ariva była martwa,ale zawsze udało mi się ją postawić na nogi )
Czy Xtreamer jest na 16 czy 17?
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Ja bym chętnie wrócił z 17 na 16. Jest jakiś soft który ma img z boot 16.
Witam
Mam może głupie pytanie ale jak wgrać soft, który nie jest jednym plikiem o rozszerzeniu img tylko ściągając go ze serwera jest normalnie smakowany. Ma nazwę pliku soft.img ale nie jest to plik gotowy do aktualizacji jak w przypadku np. Fanteca tylko spakowany folder w którym umieszczone są wszystkie pliki konfiguracyjne.
Przeszukałem wszędzie (wszystkie informacje swego czasu można było znaleźć na www.arivahd.pl)gdzie tylko mogłem i nigdzie nie znalazłem instrukcji. Możemy posiłkować się tylko na osobach które być może mają to u siebie na komputerach. Sam osobiście przetestowałem prawie wszystkie softy i zawsze powracam do Astone. Jest to według mnie najlepsze rozwiązanie. Bardzo dużo pobieram filmów i tu Transmission sprawdza się idealnie.Program jest ale bez instrukcji jednak nie dam rady. Ma może ktoś instrukcję jak przerabiać plik img w programie A310_Tools?