Fanatycy futbolu - czyli wszystko o piłce.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Lolek nasza siatkówka niestety upadła. Nie mamy zawodników do gry. Kubiak, Konarski, Drzyzga to nie są zawodnicy na poziom reprezentacji. Co to za rozgrywający, który gra 5 piłek środkiem w całym meczu, a mamy konkretnych środkowych... Nie mamy zagrywki, kurek gra na odbiorze... dajcie spokój, ja grałem na rozegraniu w 3 lidze i lepiej odbijam dołem. Dno i kilo mułu.

Co do piłkarzy to można zapytać czy wraca nasza stara dobra kadra:) Pazdan, Jędrzejczyk, Linetty, Mączyński co to za zawodnicy, zwykli ekstraklasowi kopacze. Fabiański strasznie słaby mecz, widać brak krychowiaka.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja zawsze powtarzałem , ranking to sobie można poczytać ;) , a gra na boisku to zupełnie inna kwestia

Oczywiście że tak ale Kolego jeśli Grosicki po meczu mówi tego typu tekst.. że drużyna na 5 ym miejscu nie powinna tak zagrać... to naprawdę nie wiem co o tym chłopaku sądzić.. bo wystarczy zaliczyć 8 klas szkoły podstawowej i taka osoba wie, że to jest matematyka .. i kwestia kto z jakimi drużynami gra.. jeśli dobre drużyny grają z dobrymi i tracą punkty np na remisach.. a my gramy z mega drużynami jak np Azerbejdżan z którymi defakto zremisowaliśmy i niektórzy mówili że to wina sztucznej trawy (Czarnogóra grała i wygrała 3:0) na tej samej trawie.. jakoś można ... ale jeśli gramy ze słabszymi drużynami i wygrywamy to punkty nam lecą na Plus.. ale co po miejscu skoro Dania jest na 46, a widać co z nami zrobili.. A jak dzisiaj usłyszałem że kilku piłkarzy miało sesje zdjęciową czy reklamową na 2-3 dni przed meczem.. to faktycznie my się już przygotowywaliśmy do Mistrza Świata.. wiec co taka Dania może...

fred23

Member
lolek , nasi kopacze zawsze szukają wymówki , nie to co mój syn, uwielbiam te dzieciaki oglądać , r. 2007 , ile serca zostawiają na boisku i ile mają przy tym radości , na razie nie są zepsuci i mam nadzieję , ze tak zostanie ;)

fred23

Member
Ja się też zastanawiam po co miałby odchodzić , jakby nie patrzeć jest tutaj praktycznie zawsze podstawowym zawodnikiem ,co gwarantuje , że gra regularnie no i całkiem nieźle zarabia

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Bo moze slawa mu sie marzy?
Jednak byc bohaterem Realu jest rownoznaczne z zapisaniem sie na kartach historii calej europy. A bohater bayernu?

pepka

Member
Bez reklam
Przegapił swoją szansę, Real "dziadków" raczej już nie kontraktuje. Szkoda, było przenosić się do Madrytu prosto z Dortmundu...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Po pierwszej strzelonej bramce mówię do sąsiada - strzela drugą - mija 5 min i niestety potwierdziło się to co powiedziałem.. ale nie przypuszczałem że Czarnogóra w kolejne 4 min takie szkolne błędy zrobi.. ale widać że duzo więcej siły mieli chłopaki niż Nasi - niestety.. Komentatorów mam nadzieję że w końcu wywala na zbity pysk bo kompletnie się nie nadają do komentowania meczów.. i kolejny raz to co
mówią po pierwszej połowie jak to nic nie jest możliwe i jak to możemy otwierać szampany pokazuje że nic nie mają w głowie, oprócz... tym bardziej że wiedzą na co stać Naszą obronę i kto potrafi strzelać bramki naszej reprezentacji.. Fajnie że jedziemy ale obrona musi popracować a cała drużyna nad kondycją.. bo siadamy jak nic i to widać.. a w turnieju gra się częściej mecze..
Sąsiad się śmieje że przewodniczący kibiców Legii Warszawa zadzwonił do trenera Nawałki i powiedzieli że już czekają na pewnych Panów... :- ) i chyba tel. pomógł ..

werf

Active member
Bez reklam
Uf dobrze że tak się skończyło,ale nie ma co się oszukiwać to piłkarski trzeci świat .Katorga z drużyną z kraju o liczebności Krakowa

accu

New member
Bez reklam
Po pierwszej strzelonej bramce mówię do sąsiada - strzela drugą - mija 5 min i niestety potwierdziło się to co powiedziałem.. ale nie przypuszczałem że Czarnogóra w kolejne 4 min takie szkolne błędy zrobi.. ale widać że duzo więcej siły mieli chłopaki niż Nasi - niestety.. Komentatorów mam nadzieję że w końcu wywala na zbity pysk bo kompletnie się nie nadają do komentowania meczów.. i kolejny raz to co
mówią po pierwszej połowie jak to nic nie jest możliwe i jak to możemy otwierać szampany pokazuje że nic nie mają w głowie, oprócz... tym bardziej że wiedzą na co stać Naszą obronę i kto potrafi strzelać bramki naszej reprezentacji.. Fajnie że jedziemy ale obrona musi popracować a cała drużyna nad kondycją.. bo siadamy jak nic i to widać.. a w turnieju gra się częściej mecze..
Sąsiad się śmieje że przewodniczący kibiców Legii Warszawa zadzwonił do trenera Nawałki i powiedzieli że już czekają na pewnych Panów... :- ) i chyba tel. pomógł ..

Witam uprzejmie,

Wrzuć może na "luz" i spróbuj choć chwilę się cieszyć . Moim skromnym zdaniem warto . :neutral:
Brawo Biało - Czerwoni . :smile:

Pozdrawiam,:)
accu
:kom:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Accu ale ja się cieszę tylko pomimo tego nie patrzę ślepo i nie gadam takich bzdur jak komentatorzy i tym się różnię od takich ludzi jak oni... tacy ludzie nie powinni komentować meczy.. a druga prawda jest taka, że kolejny raz robią śmieszne błędy i to z jakimi drużynami ... tak jak i widać ich kondycję nie licząc powiedzmy 3-4 zawodników... i tą drugą prawdę trochę pokazała nam Dania.. a cieszyć się trzeba bo to jest sukces tak czy siak.. i to nie podlega dyskusji...

TeoKleb

New member
Zgadzam się z powyższą wypowiedzią. Mimo, że wygrywamy mecze, przeszliśmy eliminację to dalej musimy ciężko trenować. Ci komentatorzy to mnie tak irytują bo robią z nich najlepszych piłkarzy na świecie, a niestety jeszcze tak nie jest. Trzeba patrzeć konstruktywnie, a nie przez różowe okulary.

dobrawa75484

New member
Najgorsze jest to ile w to idzie kasy, kompletne nieproduktywna inwestycja, i żeby nie było to zawsze kibicuję naszym ale powoli zaczyna mnie to nużyć. Są jakieś granice bywa "patriotą" piłkarskim ^^.

Do góry