@stan144
Samsung nie wytwarza paneli w rozmiarze 50".
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
Sprawdzone matryce
UE40H6400 panel type:40A1AF0V >> matryca Samsung
UE48H6400 panel type:48A1AF0V >> matryca Samsung
UE50H6400 panel type:50D1AF0V >> matryca Chi Mei Optoelectronics (CMO)
UE55H6400 panel type:55A1AF0V >> matryca Samsung
@kropkacompl chodzi o sam psanel (matryce)
A no wydaje mi sie ze to moze byc tak jak rok temu f6400 dla samsunga najlepiej sprzedajacy sie model w 2014 roku.
Majacy wszystkie bajery typu 3d smart i pilot za rozsadne pieniadze i dobra jakosc za te pieniadze cos w tym musi byc skoro ja i slawkor i moze inni wybrali ten model (h6400) bardziej niz f6770 a wiec jeden z wyzszych modeli 6 serii tamtego roku . KUpta se lgka to uwierzyta;p
Dokładnie uchwyt za 1 zł też dorzuciłem do koszyka. Na tą chwilę to chyba najlepsza oferta. Mam nadzieję, że z przedłużoną gwarancją nie będzie problemu.
Z ciekawości, czemu niższy model w serii H, niż wyższy w serii F?
te plamy to chodzi o clouding? no jest jakiśtamale bez przepaści
nie zwraca sie na to uwagi w ogóle
grunt, że narożniki czyściutkie
a te plamy sa dokladnie dwie z lewej u góry i z prawej bardziej po srodku ale to widać w totalnej ciemnicy na kompletnie ciemnej scenerii i przy oświetleniu 10 wzwyż. Tak jak ja ustawiłem na 8 podświetlenie bo mnie wali po oczach wyżej (nie przesadzam, jak napisalem wczesniej ten model bardzo jasno gra) i dalem troche wiecej jasnosci dla uzyskania jakichstam odcieni czerni i szarości lepszych to śmiem twierdzic, że jest jednolicie na tych ustawieniach
generalnie jest to tak znikome, że tego nie widać, ja tam tego nie widze, zwłaszcza, że w noc zmniejszam podświetlenie do 5 bo nie idzie wyrobić mając metr od mordy takie źródło światła
ogólnie nie ma co sie czaić model jest bardzo udany jak ktoś ma sie czepiać szczegółów to na pewno je znajdzie ale za tą cenę telewizor jest niesamowity, jakby kosztował 6000 to też bym nie narzekał. Napisy są bardzo duże. ja używam małych
wtedy sie mieszczą na czarnym pasku ładnie jak jest film 2.40:1
super sprzęt. Ja polecam!
z tvnplayerem nie wiem ale dzis pierwszy raz wyskoczyl mi wygaszacz ekranu z logiem Samsunga ogladajac tv z dekodera ,chyba musialem dlugo nie uzywac pilota od tv ;p