F1 2010 - liga ps3

scooby99

Member
Ale strasznie wkurzający bug! Masz ustawiony pit na automat? Jeśli tak spróbuj zmienić na manual.
Ale możliwe, że tylko taki problem masz na tym torze ...

W tym wyścigu miałem pit ustawiony na manual z hamulcem automatycznym...
W zeszłych wszystko było na auto i działo sie to samo nie tylko na tym torze, ale tylko online...
Być może to wina połączenia, hmmm sam nie wiem...

WojtR

Member
Bez reklam
Panowie wyskoczył mi wyjazd na narty i dzisiaj na Monako mój bolid wolny, ktoś z rezerwowych może mnie dzisiaj zastąpić , proszę godnie reprezentować barwy teamu :)

komarzycho

New member
Dzisiaj znowu niestety pokrywa się termin z drugą ligą więc mnie nie będzie :( I ogólnie nie jestem przygotowany do Monte Carlo więc nie chce zepsuć komuś wyścigu.

mayerr

New member
Witam,

Chciałbym dołaczyc do Was do ligi F1. Co trzeba zrobic aby z Wami troszke gumy spalic ... ;-)

Pozdrowienia
Podaj nick PSN i czym sterujesz. Wpiszemy Cię na listę rezerwowych i w razie braku kogoś z podstawowego składu wskoczysz na jego miejsce na dany wyścig.

dzisiaj mamy trzy zespoły nieobecne: Red Bull, Williams i HRT więc z tych zespołów rezerwowi mogą wybrać coś dla siebie :)

tutaj macie linka do naszego czata podczas wyścigów
http://xat.com/HDTVLigaF12010

a tutaj tabele i takie tam
https://spreadsheets.google.com/pub?key=0AiBRVTPhT8DYdExVQjMxREFRU2UwNkdtTVd4WDlWT0E&gid=1

Ostatnia edycja:

scooby99

Member
No i po gp Monaco... jednym słowem mógłbym opisać mój wyścig... "Masakra" ... :D chociaż nic tego nie zapowiadało... ;-)

Kwalifikacje...

Same kwalifikacje były udane. Szybkie ustawienia auta i wyjechałem na tor chyba jako drugi co sie później okazało strzałem w 10 bo w ostatnim sektorze już kropiło...
Postanowiłem wykonać dwa szybkie kółka byle nie rozpadało sie bardziej...
W miare upływu czasu tor coraz bardziej był mokry i skutencznie uniemożliwił walke o PP... Na samym koncu wyjechałem jeszcze na przejściówkach, ale szybko zrezygnowałem gdyż bandy były blisko...
Ostatecznie 2 miejsce, bylem zadowolony...

Wyścig...

Jak się okazało wyścig był suchy... Starałem się jechać ostrożnie i faktycznie nie popełniałem większych błędów. Keyusu był na tyle szybki, że po kilku okrążeniach zrezygnowałem z pościgu bo odskoczył na ok 8 sekund, po prostu chciałem swoim tempem dojechać do mety...
Do pitstopu zjechałem na 8 okrązeniu, opony były już dość mocno zniszczone, z tego co widziałem Keyusu zjechał 2 okrążenia wcześniej choć też startował na miękkiej mieszance...Przygody z boksem ciąg dalszy, ale na szczęście pit jest dośc krótki... ;)
Po zmianie opon jechałem na 3 miejscu jakiś czas za Mayerrem dopóki nie zjechał do boksu...
Wszystko szło zgodnie z planem, jechało mi sie dobrze a całe pasmo nieszczęść zaczęło sie w końcówce 16 okrążenia gdzie po uderzeniu w bandę przebiłem oponę i straciłem spojler...Później na tyle sie zdekoncentrowałem, że popełniałem błąd za błędem, ciąłem niepotrzebnie zakręty i dostałem jeszcze kilka kar aż w końcu dyskw. Dla mnie wyścig dość dziwny, dużo zamieszania, ale takie właśnie jest Monaco o którym chce jak najszybciej zapomnieć... :)
Wklejam filmik, kolejny raz sorki za jakość, pracuje nad tym...:wink:

Wrzuta.pl - Liga HDTV - Monaco

Ostatnia edycja:

mayerr

New member
Jeżeli chodzi o przeniesienie godz startu na 19:30 to mi to nie bardzo leży. Musiałbym się użerać z dwójką dzieciaków co skutecznie by mnie rozpraszało. Ale jeśli większości graczy będzie to odpowiadało to przyjmę to na klatę ;)

Jakubus, można posprawdzać setup. Tylko, że ja mogę być trochę po 21

scooby99

Member
Jakubus, można posprawdzać setup. Tylko, że ja mogę być trochę po 21

Mayerr czy są jeszcze jakieś wolne bolidy w lidze...?? Czy zmiana auta wchodzi w gre...??
Dziś zauważyłem, że nie tylko ja mam problem z pitstopem w Force India... Wieczorkiem bym to sprawdził...:)

Co do godzin to dostosuje się do większości...

mayerr

New member
Mayerr czy są jeszcze jakieś wolne bolidy w lidze...?? Czy zmiana auta wchodzi w gre...??
Dziś zauważyłem, że nie tylko ja mam problem z pitstopem w Force India... Wieczorkiem bym to sprawdził...:)

Co do godzin to dostosuje się do większości...
Wolne jest tylko HRT po Dredsons-ie (nie czytałeś na eurosport ? ;) )

Dobrze by było jakbyś sprecyzował czy bardziej odpowiada Ci 19:30 czy 21, bo zaraz wszyscy napiszą że dostosują się do większości a ta większość to będzie 2 osoby :)

Do góry