Nie jestem ich producentem.
Pisze to po to aby pomóc innym i odwieść ich od wywalenia pieniędzy w błoto.
Kupowanie dobrego ekranu nie jest wywalaniem pieniędzy w błoto.Dobry ekran stanowi bardzo ważny element każdej instalacji. Widziałem dziesiątki różnych ekranów i uwierz mi najczęsciej wyższa cena daje znacznie lepiej wykonany ekran, z lepszych materiałów, bardziej trwały.
Pisze o nich dużo bo sam taki posiadam i wiem co mówię. Potrafię to udokumentować zdjęciami i praktycznymi poradami. Popatrz sobie na moją recenzję ekranu Wersal i porównaj z trzy zdaniowymi peanami na temat chińskich szmat za 1000 zł na tym forum.
OK, te zdjęcia i opisy są bardzo fajne i pożyteczne i tego nie kwestionuję, bo jeśli ktoś chce kupić ekran za 500-600 PLN, to ma od Ciebie sporo informacji na temat takich ekranów.
Jeżeli ktoś pyta na tym forum o poradę jaki ekran kupić to mu odpowiadam.
OK, ale na forum są również ludzie, którzy mają porządne projektory i powinni kupić do nich porządne ekrany. Jak czytam Twoje posty dot. ekranu Wersal, to mam wrażenie, że to najlepszy ekran pod słońcem, a cała reszta to nic nie warta chińszczyzna.
Dlaczego się to tobie nie podoba?
Dlatego, że chwalisz swoje, a krytykujesz inne ekrany, których nigdy nie widziałes.
Napisałeś raptem 6 postów na tym forum, nikomu nic nie poradziłeś a już się wymądrzasz?
Tak samo dzielę się swoim doświadczeniem jak Ty i nie jest to wymądrzanie tylko moja opinia.
Nie odbieraj moich postów jako ataku na Ciebie, bo nie jest to moim zamiarem. Podobnie jak Ty chcę doradzić innym.
Nieładnie.