armanig i bokciu, nie zamykam się na drogie rozwiązania, jednak nie widzę w niskiej cenie niczego, co mogłoby pasować do moich potrzeb - może źle szukam.
- 115-120"
- 16:9
- MG
- border + co najmniej 30-40 cm top (przy mniej niż 60 cm i tak będę musiał na ścianie wieszać więc żadna różnica)
- elektryk
- pilot bezprzewodowy
Jest bardzo mało ekranów spełniających te potrzeby:
allegro
Większość jest za mała/ma powierzchnię z gain 1.0/pilot na kabelku
Podajcie może linki do czegoś co miałbym wziąć pod uwagę - chętnie spojrzę
@RAF1977 - ekran będzie wisiał w salonie i nie wyobrażam sobie chowania korby za kanapą, wyciągania jej jak chcę coś obejrzeć i kręcenia w celu rozwinięcia ekranu. Wszystko w domu mam na silnikach i jest to po prostu mega wygodne. W tej kwestii może rzeczywiście się zafiksowałem, jednak od elektryki raczej nie odstąpię

Poza tym silnik to kwestia ok 1k więc tyle jestem gotów dołożyć.
@artiz - tak raczej będzie, jednak z ciekawości obejrzę ich płótna, alternatywą jest to że jeżeli są pewni jakości to dadzą mi np. 7 dniowy termin płatności i opcję odstąpienia od umowy - jeżeli wszystko będzie ok to robię przelew, a w przeciwnym przypadku odsyłam ekran.
Być może problem jest w tym, że nie mam żadnego doświadczenia w tych rozwiązaniach i boję się wpakować w jakieś gó..no, które będę musiał później odsyłać i wymieniać. Wolę wydać trochę wiecej, zawiesić i mieć święty spokój. Optymalnym wyborem wydaje się ta Andromeda IM. Jeżeli widzicie jakąś alternatywę cenową to wskażcie mi ją... naprawdę chętnie rozważę każdą opcję.