Z tego co widzę A10 dostępny w Polsce. Ktoś pytał?
Himedia nic, walą w CH. Zidoo na +
Właśnie się zastanawiam nad egreat a5 i zidoo X10.Na forum zidoo widziałem,że miałeś sporo uwag co do X10.Czy aktualizacje coś poprawiły?Kupiłbym egreat a5 ale wejście hdmi in mnie kusi w zidoo.Chciałbym podłączyć do niego tuner satelitarny.Pozdrawiam.
bierz Beelink'a Sea![]()
Na stronie Zidoo X9S TV Box -$124.99 Online Shopping| GearBest.com jest dobra cena za zidoo x9s nie wiem czy się nie skusić.Widziałem,że kupowałeś sprzęt z tego sklepu.Możesz mi powiedzieć jak długo czekałeś na przesyłkę,czy naliczono Ci jakies dodatkowe opłaty i jak płaciłeś,czy przez paypal?No i czy sklep jest pewny?bierz Beelink'a Sea![]()
Juz kilka rzeczy zamawiałem z tego sklepu i zawsze dochodziły w około 2 tygodnie. Przy zamówieniu wybieraj NL Post (jeśli jest taka opcja...).
Dopisz też prośbę o umieszczeniu na paczce zaniżonej wartości i dopisku "gift".
Moje paczki nawet jak trafiały na celny to i tak były puszczane.
TV Boxy to nie telefony i na celnym nie zawsze wiedzą ile wart jest dany box.
Nie zamawiaj tylko kurierem: podatek murowany.
Zastanawia mnie tylko, w czym ten Zidoo jest lepszy od Beelinka? Bebechy te same, a ROMu nawet mniej![]()
Kupując takie urządzenie należy się liczyć z tymi bolączkami, u mnie na pilocie od Himedi Q10 też się powycieraly napisy na pilocie ale gdy one znikną znamy funkcje tych klawiszy już na pamięć. Mam teraz Zidoo X8 i napisy też się pewnie bardzo szybko wytrą a co do przypadłości w działaniu to wina programistów piszących soft do tych skrzyneczek, to nie są profesjonaliści.
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Nie wiem co wy robicie z tymi pilotami...kontrolery od 3-4 letnich playerów mam w znośnym stanie. HiMedia akurat jest nie do zajechania, ale mam raptem od ponad pół roku, ale stare 900 miały podobne piloty wieczne do dziś.