Witam czy da się wypuścić dżwięk z ps3 po AV MULTI OUT a obraz po HDMI ?
P porter_1983 New member Sierpień 2, 2008 #1 Witam czy da się wypuścić dżwięk z ps3 po AV MULTI OUT a obraz po HDMI ?
H Holt_ New member Bez reklam Sierpień 2, 2008 #2 http://manuals.playstation.net/document/pl/ps3/current/settings/audiooutput.html wynikałoby, że tak, oczywiście tylko dwukanałowy.
http://manuals.playstation.net/document/pl/ps3/current/settings/audiooutput.html wynikałoby, że tak, oczywiście tylko dwukanałowy.
P porter_1983 New member Sierpień 2, 2008 #3 wiem ze 2 kanaly wtedy tylko ale zastanawia mnie czy wogoel tak pujdzie :-/ czy nie pusci przypadkiem dzwieku po hdmi i tyle :-/
wiem ze 2 kanaly wtedy tylko ale zastanawia mnie czy wogoel tak pujdzie :-/ czy nie pusci przypadkiem dzwieku po hdmi i tyle :-/
L L1su New member Sierpień 2, 2008 #4 a ja mam taki problem: playstation podlaczylem przez hdmi do ampli z ampli pod wyjsciem hdmi out mam puszczony kabel do tv obraz sie wyswietla a dziwieku z glosnikow kina domowego nie mam tlyko z tv. Czy ktos wie jak ten problem rozwiazac ? z gory dziekuje pozdr
a ja mam taki problem: playstation podlaczylem przez hdmi do ampli z ampli pod wyjsciem hdmi out mam puszczony kabel do tv obraz sie wyswietla a dziwieku z glosnikow kina domowego nie mam tlyko z tv. Czy ktos wie jak ten problem rozwiazac ? z gory dziekuje pozdr
H Holt_ New member Bez reklam Sierpień 2, 2008 #5 podpiąc PS3 do amplitunera po optyku. Prawdopodobnie Twoj ampli nie dekoduje dźwięku po HDMI tylko go przepuszcza.
podpiąc PS3 do amplitunera po optyku. Prawdopodobnie Twoj ampli nie dekoduje dźwięku po HDMI tylko go przepuszcza.
R Ru$lan New member Sierpień 2, 2008 #7 porter_1983 napisał: Witam czy da się wypuścić dżwięk z ps3 po AV MULTI OUT a obraz po HDMI ? Kliknij aby rozwinąć... można tak ustawić i wszystko będzie dzialać tak jak powinno: dźwięk pójdzie po analogu a oraz oddzielnie po hdmi
porter_1983 napisał: Witam czy da się wypuścić dżwięk z ps3 po AV MULTI OUT a obraz po HDMI ? Kliknij aby rozwinąć... można tak ustawić i wszystko będzie dzialać tak jak powinno: dźwięk pójdzie po analogu a oraz oddzielnie po hdmi