Dużej konkurencji dla Panasa 58gx800 w cenie do 3000 zł to ja nie widzę aż tak. No jest samsung 55ru8002 który na papierze wygląda może nieco lepiej ale już realnie to nie wiem, bo samsung ma swoje mocno wyostrzone kolory i trzeba to Lubiec.konkurencja jest duża to i tanieją do tego informacja że Panasonic rezygnuje z LCD w wysokich pułkach to i tanieją , GX700e już prawie 2500zł-2600zł samsungi też mocno lecą w dół chyba najszybciej ze wszystkich producentów
Decyzja zapadła! Panasonic 58gx830 już zamówiony w MM i wyszedł mnie dokładnie 2749 zł. Teraz tylko czekać na dostawę.
OK, zrobię to na pewno ale pewnie już w oddzielnym wątkuPodeślij swoje wrażenia jak podłączysz.
No i super.Tv dzis dotarl, w warunkach woeczornych nie przeszkadza ta blyszczaca matryca. Zobaczymy jak to przy swietle dziennym, ale raczej tv zostanie. Jak dla mnie jakosc obrazu rewelacyjna, takze polecam. Dzis w MM widzialem ze cena 65 spadla z 4500 na 4000, takze cena zachecajaca.
Chętnie bym wziął tego fx780, ale wszędzie tylko ekspozycja została.
W ciągu dnia niestety wszystko się odbija, więc zobaczymy czy zostanie, czy jednak zamówię coś innego z mniej błyszczącą matrycą.
W nocy jak dla mnie obraz sztos![]()
Hmm bardzo mocno się odbija. A czemu tego FX780 byś chciał? Pytam, bo ostatnio na mojej grupie osiedlowej na FB ktoś chciał się pozbyć. Czytałem test
Panasonic 55FX780 – test – TV TEST
I jakoś szału nie ma. No chyba, że wersja 65 się czymś różni...
Pomyliło mi się z serią EX![]()