jestem bardzo zadowolony. prawde mowiac to gdy szedlem do sklepu, nie mialem wiekszego pojecia jakie dvd mam kupic. do tego wyboru sklonila mnie zona "bo ladnie wyglada"

) poczatkowo chcialem kupic jakis sony do $70, albo obojetnie co z progressive scan (nie wiedzialem nawet ze istnieje cos takiego jak hdmi...). teraz jestem przekonany, ze dokonalem najlepszego wyboru jaki moglem. wszystkie opinie jakie czytalem o tym dvd sa pochlebne (mowa o samsungu hd850). jednak zeby wydusic z niego wszystko trzeba miec tv z wejsciem hdmi. przez component wyglada bardzo ladnie (choc nie wiele lepiej niz przez composite...), ale ciagle bez porownania z hdmi. jesli zastanawiasz sie nad kupnem dvd (E&D) to za ta cene (ja dalem 2 miechy temu $129) chyba nie znajdziesz nic lepszego (kabel hdmi calkiem ok w zestawie!, a np monster
www.monstercables.com 3" kosztuje $99!!!). najtanszy dvd sony w tej klasie to $199 DVP-NS90V. jesli masz tv z hdmi to jak najbardziej polecam. jesli nie to kupuj jak najszybciej

, nie ma chyba sensu dawac tyle kasy za cos czego nie bedziesz mogl wykorzystac (zwykly progressive scan styknie). co do tych polskich czcionek to caly czas badam...
tymczasem