Dostępność ex700 !

pawelzs

New member
Cześć wszystkim. Mam pytanie do znawców tematu telewizorów Panasonica. Jestem zdecydowany na dwa egzemplarze modelu 50ex700. Problem polega na tym, że wyprowadzam się w styczniu i wtedy chciałbym te TV zakupić. Martwię się o ich dostępność w tym terminie. Już teraz ciężko znaleźć EX780, a EX700 widzę, że też zaczyna brakować z możliwością wysyłki. Czy ktoś z Was jest w stanie mi odpowiedzieć na pare pytań ? Możliwe, że tego modelu nie kupię już w styczniu 2018 ? Jak to bywało w latach poprzednich z seriami Panasonica, też brakowało ich w tym okresie ? Ma ktoś informację o planowanych dostawach do magazynów wyżej wymienionego modelu ?***

Dzięki za pomoc, pozdrawiam !***

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Kup teraz jak są i odstaw.
Panasonic przestawia się tylko na Oledy - tak podawali na konferencji.
Wiec mogą mieć problem z dostępnością LCD.
Mu czekamy po 1,5 na realizacje zamówienia .
Gorzej nigdy nie było .
Maja coraz mniej aplikacji i coraz słabsze multimedia .

strazakp

Banned
Na początek gratuluję dobrego wyboru.
Spokojnie te tv jeszcze będą. Szybko znikają bo ludzie kupują a i pewnie na nasz rynek mało ich wrzucają.
Ja kupowałem model z 2016 roku (dx700) w marcu tego roku ale faktycznie jak już kupowałem to znikały bezpowrotnie na wiosnę. W styczniu pewnie bez problemu kupisz bo wszystkie sieciowki go mają.

Adam85Rbk

Active member
Bez reklam
Zawsze ktoś będzie miał go w magazynie jak nie w sklepie stacjonarnym to w internecie...sam chcę go kupić ale nie boję się o dostępność , do dzisiaj czasem idzie znaleźć LG 58UH635V z tamtego roku więc i będzie Panasonic

pawelzs

New member
Na początek gratuluję dobrego wyboru.
Spokojnie te tv jeszcze będą. Szybko znikają bo ludzie kupują a i pewnie na nasz rynek mało ich wrzucają.
Ja kupowałem model z 2016 roku (dx700) w marcu tego roku ale faktycznie jak już kupowałem to znikały bezpowrotnie na wiosnę. W styczniu pewnie bez problemu kupisz bo wszystkie sieciowki go mają.
Dzięki za odpowiedź, tego właśnie oczekiwałem - doświadczenia z lat ubiegłych. No to nie pozostaje mi nic innego, jak czekać cierpliwie te dwa miesiące. Dużo się już naoglądałem i naczytałem opinii o różnych TV w tym przedziale cenowym, ten Panasonic według mnie najlepszy.

Do góry