Witam, chciałabym prosić o pomoc w wyborze dobrego tv, wszelkiego rodzaju poradniki już przeczytałam, schodziłam większość sklepów, ale zapewne wiecie jak doradzają 2 babom - byleby pozachwalać, że odbiera skype i wcisnąć pierwszy lepszy szajs.
rozmiar: 40-42"
technologia: LCD/LED
pokój: ok. 25 m2
światło: 1 piętro, okna na zachód
odległość od tv: ~4m sofa, ~1.5m sofa
sygnał: póki co kablówka Multimedia
cena: max. 2600 zł
telewizor ma służyć głównie do zwykłego oglądania wiadomości czy seriali (więc pasuje aby dobrze odbierał kablówkę), zwykle w godzinach popołudniowych i wieczornych (w weekendy całe dnie) i na pewno nie będzie użytkowany do gier.
zastanawiałam się nad: sony kdl40ex500 i z ledów Philips 40PFL5605H/12, PANASONIC TX-L42E30E
Gorąco proszę o pomoc co wybrać, może coś innego niż typy podane przeze mnie powyżej
rozmiar: 40-42"
technologia: LCD/LED
pokój: ok. 25 m2
światło: 1 piętro, okna na zachód
odległość od tv: ~4m sofa, ~1.5m sofa
sygnał: póki co kablówka Multimedia
cena: max. 2600 zł
telewizor ma służyć głównie do zwykłego oglądania wiadomości czy seriali (więc pasuje aby dobrze odbierał kablówkę), zwykle w godzinach popołudniowych i wieczornych (w weekendy całe dnie) i na pewno nie będzie użytkowany do gier.
zastanawiałam się nad: sony kdl40ex500 i z ledów Philips 40PFL5605H/12, PANASONIC TX-L42E30E
Gorąco proszę o pomoc co wybrać, może coś innego niż typy podane przeze mnie powyżej