moja paczka przyszła w stanie nienagannym ciekawe czy ten typ tak ma?No właśnie, kiedyś się na takie rzeczy mówiło "sprzedaż Inflantów". Czyli nierealne do kupienia. Ja kupowałem w Euro Agd-Rtv za 899zł. Pierwszy, był uszkodzony mechanicznie, a więc radzę sprawdzić stan produktu w miejscu zakupu.
A po co wam 310 skoro 210 jest wiele tansza i brakuje jej tylko drugiego wyjscia HDMI .
Witam
Dostępna jest nowa wersja firmware Ver 1.80
Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych.
Funkcje internetowe ma bogato rozbudowane, do obsługi dysków natomiast w ogóle sie nie nadaje , nie obsługuje nawet systemu NTFS. Do tego się kupuje "odtwarzacze multimedialne" a nie Blu-Ray'e...
czy komuś z Was pojawił się TVN player na 210/310 ??? Ipla i iplex są . Na TV Panasonica dodali a w bluray TVNu brak
witam, kupile nowy model 320,z jednym tylko HDMI. Jako, ze mam ampli z HDMI 1.3 a telewizor ST50, musialem HDMI podlaczyc do TV a dzwiek do ampli po optyku. Dopiero z instrukcji wyczytalem, ze po optyku obcina dzwieki HD do normalnych czyli np DTS HD wyjdzie jako DTS. Mam jeszcze mozliwosc go odeslac stad moje pytanie do uzytkownikow 310tek, czy z racji 2 x HDMI mozna jednym puscic obraz na TV a drugim jednoczesnie dzwiek HD na amplituner? pozdrawiam