Napisz szczerze, czy wygrzewasz sprzęt przed odsłuchem?Whiplash napisał:Tobie chyba bardziej sie przyda do schlodzenia glowy...
Napisz szczerze, czy wygrzewasz sprzęt przed odsłuchem?Whiplash napisał:Tobie chyba bardziej sie przyda do schlodzenia glowy...
Witam serdecznie wszystkich, proszę o pomoc.
Konkretnie chodzi o obsługę funkcji internetowych a mianowicie gdzie można znaleźć coś na ten temat bo nie w instrukcji obsługi, jest tam mnóstwo wolnych okienek do skonfigurowania ale nie wiadomo jak.
Poza tym mam problem z YouTubem, widzę z lewej filmy ale próba wyświetlenia skutkuje wyświetleniem błędu ERROR: Bad content.
Pozdrawiam Włodek
Mam pytanie podłączyłem do bd60 dysk zewnętrzny 500g. Chciałem obejżeć film ściągnięty w blu ray i tu jest problem pojawia mi się komunikat usb is inconpatibily. Widzi ale nie otwiera zawartości.
Czy ktoś wie jak to obejść?
Mam pytanie podłączyłem do bd60 dysk zewnętrzny 500g. Chciałem obejżeć film ściągnięty w blu ray i tu jest problem pojawia mi się komunikat usb is inconpatibily. Widzi ale nie otwiera zawartości.
Czy ktoś wie jak to obejść?
Mam pytanie czy BD60 jest kompatybilny z Ampli Onkyo tx-sr 577? z góry dziękuje za odpowiedź.
mam teraz ten sam problem... wogole nie wiem o co chodzi... tv mam plazme panasia g20e wszysto szlo dobrze a dzisiaj wlaczam tv potem odtwarzacz wkladam plytke i nic tzn wogole tv nie przelacza sie na odtwarzacz... zmienialem zrodla na wszytskie 4hdmi i nic... innym problemem jest to ze on sie co chwila wylacza... help...Nie znam sie za bardzo na rzeczy ale mam taki problem, ze po podlaczeniu odtwarzacza blu-ray BD60 niby czyta plyte ale w ogole nie widac nic na ekranie tv ani slychac. To wina odtwarzacza czy ja cos zle robie?