Denon i Dali Zensor 7

spid2755

New member
Witam kupiłem taki o to zestaw Dali Zensor 7(dwie kolumny) oraz Denon avr x2100.Denon nabyłem w Saturnie bo był to podobno hit miesiąca za 1800 zł :).Wszystko będę podłączał gdzieś tak za miesiąc.Jak myślicie sprawdzi się ten zestaw miałem możliwość przesłuchać to z denonem avr x1100,gdzie wypadał średnio.Filmy gdzieś 65 % i muzyka 35%.Jak myślicie jest to w porządku zestaw.Jest to dobre połączenie za wszystko dałem 5200zł.Hehe nie wiem na co bardziej się pozniej przerzucę na muzykę albo filmy,będę coś tam kiedyś ulepszał albo wymieniał.Posiada ktoś taki zestaw lub podobny ??Wcześniej miałem takie o to coś LG HT 362.

Henry

Active member
Bez reklam
O cenie nie dyskutujmy, chyba, że jeszcze możesz oddać, bo masz na to 30 dni ;)
Ale zestawik dobry :)

vectra1

Member
Bez reklam
Do kina zestaw będzie wystarczający, w muzyce tak jak pisze folusek kolumny nie pokażą na co je stać.
Cena rewelacyjna zdecydowanie nie jest.

Henry

Active member
Bez reklam
Bo ponad 5 tyś za X2100+ fronty to sporo,
Spytaj na priv kolegi blackninja jaki byłby koszt u niego, podejrzewam, że za niewiele więcej mógłbyś mieć ten sam amplituner + zestaw kolumn Zensor 7 w konfiguracji 5.0 (2 fronty+ centralny+ 2 surroundy)
ewentualnie lepszy amplituner X3100 + fronty Zensor7

spid2755

New member
Ok a nie wiesz może jak wygląda możliwość oddania sprzętu amplituner kupiłęm w Saturnie a kolumny w denonie ??? wszystko odbyło się teraz w niedziele.

Henry

Active member
Bez reklam
W saturnie raczej bez żadnych problemów możesz oddać do 30 dni bez podania przyczyny,
a z salonem możesz się dogadać, powiesz, że ci nie pasują do wyposażenia, że nie takie brzmienie, albo, że żona/ dziewczyna wyrzuciła cię za domu za taką rozrzutność ;)
pytałeś blackninja ile u niego?

Do góry