Mam do Was prośbę , a konkretnie mówiąc kolega który chce zakupić ten amplitunerek Denon DRA F109 + kolumny podstawkowe. Decyduje się świadomie na to ; maleństwo ; ponieważ metraż to zaledwie 10 m2 , a że wiek już dość zaawansowany
i posiada blu ray który będzie służył do odtwarzania płytek cd nie potrzebuje żadnych ; dodatków; , no i radio FM dopełnia jego wymagania
. Sam nie słuchałem takich zestawów i nie za bardzo mam możliwość ( choroba) wyruszyć w teren
więc proszę o podpowiedz czy ten Denon zagra zgodnie z np. Wharfedale Diamond 220/210 , czy może z kolumienkami Denon , czy może coś z Taga ? ( koledze ten producent pasuje). Proszę o nie pisanie postów nie związanych z moim konkretnym zapytaniem np. że ampli to tylko 5/7/9.2 że kolumny to tylko podłogowe.....chodzi mi o wiedzę od osób które w jakimś stopniu miały/mają wiedzę , ogląd takiego zestawu. Ewentualnie coś ; bratniego ; do tego Denona w podobnej cenie , a dodam że oprócz odtwarzacza który ma cyfrowe elektryczne , ma być również cyfrowe optyczne do podłączenia TV.
Amplituner Denon DRA-F109: dwa kolory - Warszawa (5908461749) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
WHARFEDALE DIAMOND 210 PARA DOSTEPNE 3 KOLORY (5730681527) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Amplituner Denon DRA-F109: dwa kolory - Warszawa (5908461749) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
WHARFEDALE DIAMOND 210 PARA DOSTEPNE 3 KOLORY (5730681527) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.