Denon AVR1507 vs AVR1707

jarzak

New member
Zdecydowałem się już na Denona, ale proszę pomóżcie, który z tych modeli?
Przejrzałem specyfikacje techn. obu modeli, są niewielkie różnice, ale może jednak bardzo istotne.:?: :?: :?:

indi

New member
Hejka. Ja także mam ten sam problem. Wcześniej byłem nastawiony na Pioneera VSX 916 ale jak w sklepie posłuchałem Denona 1707 to się zakochałem ;) Mam teraz rozdwojenie jaźni. Nie wiem, który z modeli wybrać różnica w cenie jest niewielka ale zawsze zaoszczędzone można na coś innego przeznaczyć. Czym dokładnie się one różnią i czy warto dokładać? Prosze Was pomóżcie nam!!!

indi

New member
Dzięki ArtS. Mam jeszcze jedno pytanko czy Denon AVR 1707 uciągnie mi JBL e90? Mam zamiar kupić ten zestawik stereo ale nie wiem czy Denon z tej półki ma wystarczającą dużo mocy na wyjściu by ten sprzęt dobrze zasilić. Z tego co czytam to masz pojęcie:) Możesz pomóc?

ArtS007

New member
Bez reklam
Tutaj niestety nie będę pomocny. Spotkałem się z opiniami, że najsłabsze amplitunery mają problem z serią E. Może ktoś jeszcze się wypowie?

ArtS :)

blackninja

ninja
Pomagam
VIP
avr1707 uciągnie E-90 ale to nie będzie ich pełna para, przecież w tej kolumnie są 2 głośniki basowe 20cm. Odpowiedniejsze mocowo będą do tego ampli E-80.

Do góry