BaliGdynia
Banned
No to super 4200 posiada a 3200 jeszcze nie. Tak z ciekawości się zapytam, kiedy miałeś aktualizację?Posiadam jak najbardziej![]()
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
No to super 4200 posiada a 3200 jeszcze nie. Tak z ciekawości się zapytam, kiedy miałeś aktualizację?Posiadam jak najbardziej![]()
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
Dziś się pokazało dla AVR-X3200W jest DTS X
No niestety kolego musisz jak ja cierpliwie czekać, jak kupiłem myślałem że wszystko będzie....niestety, dopiero dziś dostałem update. Wydaje mi się że to tylko kwestia czasu u Ciebie będzie.A kiedy dla AVR-X2300. Kupując nowego myslałem że już będzie a tu zonk. Denon daje ciała!!!!
Ktoś napisał ostatnio, że do AVRX2200W już jest DTS XA kiedy dla AVR-X2300. Kupując nowego myslałem że już będzie a tu zonk. Denon daje ciała!!!!
Nie wydaje mi się. Denon po prostu ma problemy z upgradem do nowego softu. Ja do x3200w jakiś miesiąc temu dostałem a na x2300w w zeszłym tyg był, x4200w miał jakoś na początku roku. Musisz cierpliwie czekać albo może manualnie sprawdzić czy nie masz info o DtsX.Male pytanko bo nigdzie nie moge znalezc informacji.
Czy to prawda ze DTSX nie bedzie dla x5200?
Na nizsze modele jest i na wyzszy tez a na 5200 brak?
Ja jak kupiłem x3200w to zadzwoniłem do Horna i pisałem meila do Denona z zapytaniem kiedy będzie u mnie DtsX Miał być pod koniec roku a tu niespodzianka i szybciej był.
Male pytanko bo nigdzie nie moge znalezc informacji.
Czy to prawda ze DTSX nie bedzie dla x5200?
Na nizsze modele jest i na wyzszy tez a na 5200 brak?
No niby nie ma byc:
Denon and DTS:X
Czyli wychodzi na to ze Marantz 7010 jest bezkonkurencyjny na ta chwile jako ampli 11 kanalowy.
Denona trzeba kupic conajmniej 6200
Onkyo rz1100 podobno slabe bebechy
Jeszcze musze obcykac pioneer lx59
Ja jak kupiłem x3200w to zadzwoniłem do Horna i pisałem meila do Denona z zapytaniem kiedy będzie u mnie DtsX Miał być pod koniec roku a tu niespodzianka i szybciej był.
Może też spróbuj to się coś dowiesz. Nie wydaje mi się aby nie było te modele powinny mieć DtsX Jak nie to może być dym wśród użytkowników i zwroty sprzętów.
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka