Denon AVR-3313 i brak bluetooth na co zmienić?

bebza

Member
Panowie,

mam aktualnie jak w temacie AVR-3313 i powiem, że spełnia moje oczekiwania praktycznie w 100% ALE!!!

Niestety coraz częściej słucham muzy ze spotyfi - nie ukrywam, ze obsługa tego z pilota jest lekko frustrująca....:twisted:

W związku z powyższym - potrzebuję coś czym mogę sterować telefonem lub ipadem, coś z rodziny Denona.

Bardzo proszę o podpowiedź co by tu wziąć pod lupę i nie przepłacić kasa vs jakość i możliwości.
Jest sens brać AVR-X3300? A może X3200? A może 2300? Generalnie chodzi mi o to, że ostatnio na tyle często wymieniałem klocki, że dopłaty do nowszych elementów już moją żonę wyprowadzają z równowagi :)
Na chwilę obecną napędzany tym będzie zestaw B&W 5.1 z głównymi DM602 S3 - niestety ze względów estetycznych mojej połowicy jeszcze z rok te głośniki muszą pograć....

Z góry dziękuję!

Caparzo

New member
Bez reklam
Ja spotify używam z tel lub lapka. Lączy sie ze sprzętem i gra co chce. Jak z pilota szukasz muzyki? Na tym wyświtlaczu???

bebza

Member
No ale 3313 nie ma bluetooth'a i nie mogę go obsługiwać z poziomu telefonu lub ipada.... testowałem kiedyś apkę denona na androida i też mnie nie powaliła.
Do tej pory tak jak piszesz obsługiwałem to za pomocą pilota i wyświetlacza na amplitunerze.... Chyba, że jest jakaś inna metoda, o której nie wiem???

Caparzo

New member
Bez reklam
To sie nie łączy za pomocą blututa. Masz na tel spotify? Lub na kompie?
Wyslij mi nr kom na pw to zadzwonie

bebza

Member
Temat do zamknięcia.

Dzięki pomocy Caparzo problem ogarnięty w 3 minuty - Wielkie dzięki!!!
W kieszeni zostały ze 2 klocki :)

Do góry