Przemcio73
New member
Chyba trochę przesadzaszblackninja napisał:To nie możesz nic kupić z elektroniki.
pozdrawiam
Chyba trochę przesadzaszblackninja napisał:To nie możesz nic kupić z elektroniki.
Prawda i tylko prawdablackninja napisał:Poczytaj Denony też się psują, co nie oznacza, że nie należy ich kupować. Prawda?
blackninja napisał:Poczytaj Denony też się psują, co nie oznacza, że nie należy ich kupować. Prawda?
To, że trafiłem na wadliwy egzemplarz, nie dyskwalifikuje modelu, który każdemu szczerze mogę polecić. Kupiłem go na "promocji" w MM i teraz podejrzewam, że promocja nie była bez przyczyny. Na pudłach ampli i kolumn naklejone były czerwone małe kółka, a w którejś audycji radiowej słyszałem teraz, że to w MM oznacza "bubel na wyprzedaż". Wiadomo, że MM się do tego nie przyzna, ale nikt niczego nie nakleja bez przyczyny. Mam nadzieję, że serwis usunie usterkę i będę mógł się wreszcie cieszyć sprzętem.Przemcio73 napisał:Ciekawe... Polecasz produkt, który właśnie jest serwisowany. Jeśli ja miałbym polecać produkt to wybrałbym taki, który nie jest (przede wszystkim) wadliwy a dopiery później spełnia moje oczekiwania.
pozdrawiam
blackninja napisał:Coś ze stajni Harmana też masz, przyznaj się![]()
No to tak mam Denona AVR-3801 (czyli jak wiesz ostatnia cyfra jest wyznacznikiem roku modelowego) i nic się nie dzieje sprzęt używany Non-Stop do niego podpięta końcówka Rotela i bez najmniejszego problemu.blackninja napisał:To nie możesz nic kupić z elektroniki.
mzdral napisał:W chwili obecnej zamieniłem DVD na Denona 1920 ze względu na dobrą cenę /model zastępowany przez 1930/, wyjście HDMI, obsługę SACD i DVD-Audio. Żeby było ciekawiej nowym biosem zdjąłem region...
Zgodnie z wcześniejszą informacją odebrałem. Jednak dopiero w sobotę będę miał czas, żeby pobawić się sprzętem. Opiszę wszystko. Na dziś mogę mieć jedną sugestię: nie kupujcie bez gwarancji, bo na najlepszym sprzęcie też można się przejechać.Pablo1964 napisał:Wracając do Harmana, pojutrze mam odebrać swojego 435 po 4 tygodniach z serwisu. Opowiem o wrażeniach. Mam nadzieję, że mój przypadek był odosobniony.