Chociaż z drugiej strony, po co męczyć się z BD, jeśli można osiągnąć to samo, łatwiej i prościej przez ampli.
zgadza się prościej - ale wtedy Wzmak grałby jako końcówka mocy a cały czas mowa aby w stereo wzmak grał sam - bo tak jest lepsza jakość.
"Letko".
U to nie jest bezpośrednia obsługa bd z telefonu tylko to jest sterowanie hdmi. Tak to i ja mogę telewizorem sterować bd.
No to lipa@ dommino6
spoko luzik
@BaliGdynia
No właśnie próbuję.
Ze sterowaniem obu urządzeń przez app nie ma problemu- ale chciałbym mieć możliwość przejścia do ustawień BD wejść w USB i przeglądać zawartość podpiętego pendrive'a/ dysku.
Jak na razie nie udało mi się znaleźć takiej opcji.
A co do ręcznego dodawania urządzenia - tak jest taka opcja ale po wpisaniu ip BD - wyskakuje komunikat o błędnym adresie.
Spróbuję jeszcze z tymi innymi apkami ale wątpię.
Wifi czy lan to i tak wszystko na jednej sieci z routera. Ja u mnie czy to pc czy bl czy tv to wszystkie urządzenia widzę, dlna sprawdziłeś jak działa może???no dupa.;(
Przed chwilą próbowałem połączyć się jeszcze raz ale nici.
Jak napisałem wcześniej - sterować się da ale to tyle.
ps- z tym dodawaniem urządzenie to myślę, że to nie jest przeznaczone dla BD bo to chyba idzie przez wi-fi a on nie ma wi-fi tylko lan.... chyba.
ps- z tym dodawaniem urządzenie to myślę, że to nie jest przeznaczone dla BD bo to chyba idzie przez wi-fi a on nie ma wi-fi tylko lan.... chyba.
A Manta chyba tylko kawy nie robiła
Pamiętacie te polskie wynalazki?
Jeszcze nie mam podłączone i nie mogę sprawdzić ale 3313ud można chyba na dwa sposoby podłączyć.
1) hdmi do amp av no i wiadomo amp av działa
2) 2xRca-2xRca do wzm czyli omijają amp av i Tv. Fakt problem może być przy usb bo ciężko po omacku 00000/00001itp ale plytka cd chyba będzie działać??? Czy aby odpalić płytę to trzeba amp av też odpalić i tv???
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Płyta startuje z automatu bez tv.
Do odtwarzania z USB trzeba tylko włączyć tv po ta aby wejść w usb, potem tv można wyłączyć.
U mnie teraz to na sen plumkaPamiętam Nawet miałem taki wynalazek. Napęd CD zdupcył się po 15 min.
Jest dokładnie jak pisze kolega kapusta.
TVi AVR - a raczej obraz jest potrzebny do surfowania po dysku.
Puszczanie muzy z CD działa tak jak na zwykłym CDplayerze plus kilka dodatków bo można zapodać sobe muzę w 5.1