stereoman napisał:ja się na aukcjach nie znam ,ale to nie jest cena wyjściowa?
awujotka napisał:dekodery będą od 19.12 i że będzie je można
awujotka napisał:a) wynająć ponosząc jednorazową opłatę 299 zł niezależnie od tego, jak długo pozostanie się abonenetem
b) kupić za 699 zł;
Tyle tego, co się dowiedziałam dzisiaj.
gregorp napisał:Zaraz, zaraz. Czy sugerujecie że te 299 pln to będzie jednorazowa opłata?
Hawkmoon napisał:Jeżeli więc maszek twierdzisz, że stare mediasaty były tyle warte, to się z Toba nie zgodzę.
z tego co mi wiadomo Cyfra nie rozprowadza Humaxów tylko wprowadziła je do swojej sieci sprzedaży, to zawsze wynikało z polityki centrali Canal+, oni w całej Europie dają swoje czarne skrzynki i nic więcej. Jedno nie przeszkadza drugiemu. Humax jest dostępny w sieci C+ zapewne za ich zgodą i wiedzą ale nie musi być i zapewne nie jest rozprowadzany bezpośrednio przez Cyfre.małgosia napisał:![]()
Nie rozumiem czemu Cyfra+ nie podaje takich informacji w newsach na swojej stronie. A tak - to nie wiadomo komu wierzyć.
małgosia napisał:![]()
Nie rozumiem czemu Cyfra+ nie podaje takich informacji w newsach na swojej stronie. A tak - to nie wiadomo komu wierzyć.
małgosia napisał:Dzisiaj na allegro pojawił się Humax2000 za 1099
http://www.allegro.pl/item150110412_humax_hdci_2000_hdtv.html
Jeśli się nie mylę to sprzedaje go firma, ktore jest równocześnie autoryzowanym punktem sprzedaży Cyfry+ (Auchan - Sosnowiec)
po prostu cyfra nie rozprowadzała i nigdy nie będzie nic poza swoimi biednymi skrzynkami. Zapewne więc pozwoliła tylko na rozprowadzanie Humaxów w swojej sieci sprzedaży na zasadach sprzętu oficjalnie uznanego udzielając im rekomendacji w zamian za promocyjną cenę od producenta. Wtedy prawdą jest że oni tego nie sprzedają, bo sprzedawcą jest dystrybutor Cyfry. Ale tak na chłopski rozum coś musza do tych modułów zalecaćmałgosia napisał:![]()
małgosia napisał:Robert !
Komórkę zostawiłam w samochodzie i nie mogę się doczekać aż mąż wróci. W najgorszym razie zadzwonię jutro rano. Chyba, że komuś z Was by się chciało.
ubn300 napisał:Tymczasem na allegro.pl pojawiła się kolejna aukcja dotycząca sprzedaży Humax'ów.
http://www.allegro.pl/item146747742_humax_hdmi_2000_hdtv_kable_fvat_gw_hdtv_.html
Może pytanie wyda Wam się głupie, ale czy kupując teraz Humaxa lepiej kupić moduł CI Cyfry - Cyfra+ High Definition, czy moduł CI Astona - Moduł AstonCrypt 2.17? Oczywiście cenowo bardziej pasuje mi moduł Cyfry+ HD, gdyż kosztuje 179 zł, w porównaniu do Astona, który kosztuje 300 - 400 zł.
maszek napisał:Kupić "badziewie", które można używać tylko z kartą C+ za 700 stówek to nieporozumienie. Pisałem o dzierżawie, czyli 299 zł. Jak coś z tunerem będzie nie tak, to zanoszę go do dealera C+, kładę na ladzie i wychodzę z innym ale sprawnym. Jeszcze nie znamy taryfy, jaką C+ zaśpiewa za korzystanie z kanałów HD. Zastanawiam sie tylko, czy ta zabawa w inwestycję będzie się nam opłacała? Jeszcze nie znamy konkretnej oferty C+ w zakresie kanałów HD (cenowo i programowo) a już naciaga się nas "w ciemno" na dodatkowe koszty. Wydam prawie 1500 zł by oglądać kanał sportowy do czasu, aż C+ łaskawie zakomunikuje mi, ile będę musiał zapłacić za abonament by ogladać kanały HD? I tak jestem z nimi "uwiązany" bo jak narazie maja bogatsza ofertę od innych. Tyle że nie mam zamiaru inwestować własnych pieniędzy w ich przewagę nad konkurencją. I tak już płacę im sporo co miesiąc.
i tu racja ruszyło to dobrze wiadomo że każdy chce mieć to przed świętami ale jest jeszcze (tylko) póltora tygodnia + lcd +..... coś tam jeszcze ale ponad 1000 zł to troszkę za dużo radzę poczekać jeszcze ten tydzień humaxów nie braknie
a dzierżawa za 299 zł bez abonamentu to dobra propozyzja + serwis cyfry pamiętajcie HD u nas raczkuje i będą problemy ....... dobra lęce na LCD bo nie wiem jeszcze jaki TV kupić a ma być srebrny żona kazała :blagam: a reszta ją nie interesi... to dopiero problem :niewiem:
ubn300 napisał:Tymczasem na allegro.pl pojawiła się kolejna aukcja dotycząca sprzedaży Humax'ów.
http://www.allegro.pl/item146747742_humax_hdmi_2000_hdtv_kable_fvat_gw_hdtv_.html
Może pytanie wyda Wam się głupie, ale czy kupując teraz Humaxa lepiej kupić moduł CI Cyfry - Cyfra+ High Definition, czy moduł CI Astona - Moduł AstonCrypt 2.17? Oczywiście cenowo bardziej pasuje mi moduł Cyfry+ HD, gdyż kosztuje 179 zł, w porównaniu do Astona, który kosztuje 300 - 400 zł.
Judash napisał:to sa chyba te same moduly.
Humax HDTV napisał:z tą akurat aukcją bym uważał, mail jest na domenie dmtrade.pl pod www.dmtrade.pl otworzy Ci się strona ze sklepem, telefon tylko komórkowy, adresu i nazwy firmy nigdzie nie ma, konta tylko wirtualne które można założyć wysyłając kserokopię dowodu osobistego, no i lokalizacja firmy w Kościanie czyli 30tys mieście pod Poznaniem(w sklepie adresu nie ma jest tylko miasto przy lokalizacji sprzedającego na aukcji). Mediamarkt to raczej nie jest ai do tego jakiś dziwnie ulotny bez adresu. Jak dla mnie za dużo znaków zapytania jak na zakup za 1100zł. Potem dostanę ładnie przycięte deski w paczce. A u leśniczego m3 drewna wyjdzie taniej.
Humax HDTV napisał:z tą akurat aukcją bym uważał, mail jest na domenie dmtrade.pl pod www.dmtrade.pl otworzy Ci się strona ze sklepem, telefon tylko komórkowy, adresu i nazwy firmy nigdzie nie ma, konta tylko wirtualne które można założyć wysyłając kserokopię dowodu osobistego, no i lokalizacja firmy w Kościanie czyli 30tys mieście pod Poznaniem(w sklepie adresu nie ma jest tylko miasto przy lokalizacji sprzedającego na aukcji). Mediamarkt to raczej nie jest ai do tego jakiś dziwnie ulotny bez adresu. Jak dla mnie za dużo znaków zapytania jak na zakup za 1100zł. Potem dostanę ładnie przycięte deski w paczce. A u leśniczego m3 drewna wyjdzie taniej.