UFFFFFF udalo mi sie przeczytac ta wasza TRYLOGIE o H/K.
Wlasnie kupilem 355 i chodzi ok -- czasami!!! przy zmianie systemu z STEREO na DD PYK

az mi robi sie wesolo bo wiem o co chodzi ale jest tak slabo ze nawet nie wiem czy mam wgrac nowy SOFT - ale podobno lepiej chodzi BASS wiec chce zaryzykowac.
POMOCY nie ma nigdzie Softu do HK355 czy mozecie mi udostepnic????
Bylem i pisalem do USA do oficialnego dystrybutora H/K aby mi przeslali soft - a oni pisza mi -mam sie wybrac do KATOWIC i mnie splawili.
CO do PYKANIA - juz rozwiewam problem - H/K zastosowal swoj nowy przeszczenny dzwiek 7.1 - i TO im za bardzo nie wyszlo. W oprogramowaniuu sa bledy ( czy byly) i robi konflikt i dlatego czasami ludzia po wgraniu softa ustepuja PYKANIA - ale czasami jest cos wiecej niz PROGRAM i to jest ewidentnie wina mechniczna PIECYKA- objaw przy dlugim graniu gdy sie nagrzeje.
Mam rowniez Onkyo 506 i Tez czasami PYKA a nawet nie moze zlapac dzwieku z TV - N-ka ( przelaczanie kanalow)
- wiec H/K nie jest SAM

- Znajomy w Denonie nie ma pyaknia tylko czasami Milczy amplituner - az w koncu sie zdecyduje po 3-4 sekundach i wybiera odpowiedni System przeszczenny
- Wnioski H/K troche przeliczyl swoje mozliwosci - chcial BLYSNAC i dac cos wlasnego/nowego w dzwieku i mu za bardzo nie wyszlo - dobrze ze soft to zalatwia. Ale szkoda ze Takiej firmie to sie przytrafilo - NO coz Nawet Mercedes mial wpadki i trzeba sie z tym POGODZIC - nie wszytko co sie swieci jest ZLOTEM
Mysle ze przy takim zainteresowaniu H/K trzeba otworzyc nowy POST - na
www.hdtv.com.pl/forum/
KTO jest ZA????