Muszę napisać 2 słowa bo wcześniej jechałem po 255 ze gorsze w stosunku do poprzednika stereo. Miałem też problem z poziomem LFE. Na tym sofcie wszystko się jakby ucywilizowało i zbalansowało, stereo jest chyba takie jak pamiętam z 247. Myślę że po prostu doprowadzili jakoś do porządku całe "zarządzanie basem" co wpłynęło pozytywnie na stereo. Na poprzednim sofie miałem za dużo LFE w DD i DTS w stosunku do tunera stereo. Teraz jest na odwrót, ale już nie tak mocno więc da się to na stałe poustawiać bez ciągłych wizyt w menu zmieniając źródła muzyka/film.
Niestety nadal nie mogę przeboleć zarzuconej przez H/K możliwości ustawień różnych poziomów dla różnych trybów. Zawsze miałem inne ustawienia dla DD/DTS inne dla DPLII i jeszcze inne dla tunera stereo, co to komu q... szkodziło?
Amplituner jak nie pykał, tak nie pyka. Myślę że to kwestia sprzętowa.
Niestety nadal nie mogę przeboleć zarzuconej przez H/K możliwości ustawień różnych poziomów dla różnych trybów. Zawsze miałem inne ustawienia dla DD/DTS inne dla DPLII i jeszcze inne dla tunera stereo, co to komu q... szkodziło?
Amplituner jak nie pykał, tak nie pyka. Myślę że to kwestia sprzętowa.