pytania....
witam jestem posiadaczek hk255 i jamo 606, mam pare pytan:
1. robilem aktualizacje hk na viscie i na aktualizacji video sie zakonczylo tzn jest to problem nie do przejscia dla wielu, czy teraz jak mam windows 7 uda mi sie zrobic update? czy ktos probowal na siodemce?
2. czy jak nie przeszlo aktualizacji video to audio sie zaktuyalizowalo, czy wogule aktuazlizacja nie zostala zaliczona
3. nigdy nie mialem problemow z glosnymi wiatrakami ale za to od poczatku mam problem z pykaniem mimo ze mam model z marca 2009, powiedzcie czy komukolwiek udalo sie ze po aktualizacji porzestal pykac czy raczej czeka mnie serwis?
4. ogolnie gra to wszystko ladnie ale im wiecej slucham tym bardziej mi czegos brakuje. czy to te kolumny sa srednie czy mi sie wydaje? mam to wpiete do ampi bananami takimi azwyklymi najtanszymi plastikami czy jest sens kupowac cos lepszego czy to jest jak usowanie szpilki z palca podczas gdy noz jest wbity z serce
5. znajomy ma onkyo 805 i jamo 606 i gra to u niego po prostu ladniej, ale z drugiej strony on ma szerszy pokuj i te jamo maja wiecej miejsca po bokach , u mnie cale kino jest na wezszej scianie. czy moze to miec az takie znaczenie przy odsluchu?
z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi