Millerek
New member
Poszedłby w Onkyo ale nie ma osobnego Cd posiadającego CASD , co wyklucza zbudowanie odrębnych systemów tak jak mam w denonie. Onkyo ma sacd tylko w blu-reyu. No chyba że wystarczy samo KD (ale KD to nie stereo....) ale to będzie połowę mniej kosztów... niż dwa osobne systemy.
Kable, mam ProCab ls25 2x4metry.
Myślałem o jakich 4mm...
Tak, zgadza się. Jako samych wzmacniaczy nie podłączałem. Były ale Amplitunery wyżej wymienione, technics to dwa Amplitunery SA-EX 300 120 i kino 700tka.
Zgadza się, mimo że to tylko Technics to grają potężnie posylajac denona pma1520AE do przedszkola i to na kopach....
Już miałem zostawić sa ex120 jako końcówkę do klipszow, zamknąć w szafce żeby nie straszył, ale dokupiłem pma1520AE
Kable, mam ProCab ls25 2x4metry.
Myślałem o jakich 4mm...
Tak, zgadza się. Jako samych wzmacniaczy nie podłączałem. Były ale Amplitunery wyżej wymienione, technics to dwa Amplitunery SA-EX 300 120 i kino 700tka.
Zgadza się, mimo że to tylko Technics to grają potężnie posylajac denona pma1520AE do przedszkola i to na kopach....
Już miałem zostawić sa ex120 jako końcówkę do klipszow, zamknąć w szafce żeby nie straszył, ale dokupiłem pma1520AE
Ostatnia edycja: