BaliGdynia
Banned
Znajdzie się zobaczysz...ale jesteś pewien że chcesz 6200w lub 7200w czy 4200w wystarczy aby był srebrnyHe to dobrze.
No i lipa na EBay, nie ma okazji, będę szukał dalej![]()
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Znajdzie się zobaczysz...ale jesteś pewien że chcesz 6200w lub 7200w czy 4200w wystarczy aby był srebrnyHe to dobrze.
No i lipa na EBay, nie ma okazji, będę szukał dalej![]()
Jesteś lepszy bo więcej złomu masz o dcd hehe i kolor srebrny. Aż się sobie dziwie i Tobie i Bipo że jeszcze tego złomu od Denka nie wymienili my na coś innego.Nie mogę być gorszy od Ciebie [emoji14] Ha ha ha
Przepraszam że nie wymieniłem.Zapomniałeś ze Artiz jeszcze jesti kilku innych.
ZnajdzieSzuka chłopak i się wkurza ze nic ciekawego nie ma![]()
Membrana większa ale ładnie wpasowana w zgrabną obudowęŁadny opis.
Pamiętam jak mówiłeś że basowych nie chcesz 20 cm , a tu pukają kolumny z głośnikami 25 cm.
Lolo odpada....raz Denon srebrny czyli dla KapustyTo teraz szukac uzywek jednych lub drugich. Nowe pewnie kosztuja majatek
Jeszcze kefy r700 posluchaj.
A creeka zes meczyl a nie sluchal, to biedactwo ma 55w choc z drugiej strony kosztuje wiecej od Denona to "powinien" grac lepiej
Masz zebys sie nie szczypal:
http://allegro.pl/denon-pma-2020ae-dcd2020ae-monitor-audio-silver-10-i6651493419.html#thumb/4
To teraz szukac uzywek jednych lub drugich. Nowe pewnie kosztuja majatek
To teraz szukac uzywek jednych lub drugich. Nowe pewnie kosztuja majatek
A creeka zes meczyl a nie sluchal, to biedactwo ma 55w choc z drugiej strony kosztuje wiecej od Denona to "powinien" grac lepiej
To są moje odczucia, moje ucho, moje spostrzeżenia i moje zdanie![]()
Nikt nie musi się ze mną zgadzać bo każdy ma inny słuch, każdy może iść na testy i sam zadecyduje co mu lepiej pasuje![]()
Dzięki za opis i foty jest na czym oko zawiesić
Na pewno do Aria 926 MA Silver10 lepiej by było zestawić Dali Opticon 8 co nie znaczy żeby Ci się spodobały. Musze kiedyś Arie na spokojnie posłuchać. Sporo osób chwali.
Co do samej głośności to pamiętaj, że Creek ma inną regulację. Na początku nic się nie dzieje, a potem im bliżej końca skali zaczyna być coraz większy skok. Denon ma innym potencjometr i ma duży współczynnik wzmocnienia i przy lekkim odkręceniu volumna gra już bardzo głośno. Co nie znaczy że jak volume jest na godzinie 9 że to jest 1/4 mocy. Ma godzinie 12-13 to już prawie max. Co nie zmienia faktu, że Denon jest soro mocniejszy. Ciekawe co wybierzesz
Widzę, że płyty Yello słuchałeś.
Stały obok drooooogie skrzyneczki ale cóż nie chiałem się podniecaćDokładnie tak.
To jedyne słuszne podejście
Wybieramy pod siebie. Szkoda, że nie odsłuchałeś droższych skrzynek.
Przekonałbyś się, że nie zawsze się co się błyszczy... a zresztą, ważne żebyś Ty był zadowolony.
Skończy się mędrkowanie i sam sobie wybierzesz.