Dali Zensor 7/1/vokal set 5.0 ale jaki Amplituner AV???

Mam pytanko.

Te filmy co macie w DTS:X to sciezka dzwiekowa jest po Polsku dubling/lektor?
Bo rozumiem na jednej plytce jest kilka sciezek dzwiekowych w roznych kodekach i jezykach.
Powiem szczerze, że jeszcze nigdy nie spotkałem się z DTS X po polsku, nawet nie wiem czy Atmos jest. Nie lubie z dubbingiem czy z lektorem oglądać bo psuje efekt w filmach. Org ścierzka+pl napisy to jest to ;) Moim zdaniem patrząc na ubogą ofertę Atmosa i Dts X filmy w Polsce to na dubbing czy lektora w tych kodekach nie ma co liczyć, dobrze że chociarz coś jest wogóle.

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

A tak sobie wszedłem do sklepu.
720b9ef7865b50be23163180e9c71d2b.jpg

6b50a136445c19d69f5f3b8034c1093a.jpg

fb10198efbdc5743c228e95e99f75079.jpg

11c7ade0ca8b669703a975321a0057c2.jpg

10 min potestowałem MUSIC STYLE, na prawdę fajnie grają.

Wiem ze fajnie, jak Klipsch?
Duże krowy ;) central taki duży jak moja szafka rtv hehe ale te Heco to supet wygłąd tylko nie wiem bo były jeszcze większe od 200 ale nie było modelu. Te Altusy posłuchałem i hmmmm...delikatnw rozczarowanie one mocy potrzebują to wtedy grają.

Ja widzę na zdjęciach Style 1000
Na czym słuchałeś?
A tu mnie ćiwieka dałeś była Yamaha Wzm z Onkyo Cd połączone. Ale te Yamaha jakaś dziwna bo mi bardziej pod jakiś slim av podchodziła, wyświetlacz, usb itp, ale tylko wyj AiB na głośniki. Na początku Heco słuchałem i Altusy bo też były podłączone. W drugim pokoju były te Klipshy ale już czasu nie miałem a chciałem jeszcze ten woofer zobaczyć bo ogromny strasznie. W ogóle te podłogowe jak i podstawkowe kolumny OLBRZYMIE próbowałem w wyobraźni postawić je w pokoju i nie hu..hu.. nie pasowały.
Jak gramofon z dekiem hehe fajne rozwiązanie od razu kopie z vinyla na kasete można robić ;)

No bo to ampli stereo.
Aaaa ;)
Ale trochę dziwny ten sklep, jak widać na fotach to tylko Klipsch, Heco, AudioPro i Magnaty oraz jedna para Altusów i Jamo była. Co do sprzętu to tylko Onyko i Yamaha ale za to fajna obsługa, mały trochę niedosyt miałem, raz że czasu brak a dwa że mało do wyboru ale i tak fajnie było.

To co, to zmiana Dali na Heco ;)
Nie nie nie...a co chcesz się zamienić hehe, Ty na bank białe masz a ja czarne z połyskiem muszę mieć a jak Tobie powiem za ile kupiłem zestaw kolumn to mi nie uwierzysz może dla tego ich nie sprzedam bo praktycznie w cenie Zensor7 zakupiłem zestaw 5.0. A parę jedynek gratis do E12f dostałem a cena jego normalna jak na allegro chodzą. Możesz mi wierzyć lub nie ale uwielbiam je i one super na moje ucho grają, co do Heco nie mam zastrzeżeń, ładnie wykonane i przyjemnie grają, może ciut za wysokie ale odrobinę ale tak ogólnie na 5+ oceniam je ;)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Bali a myslisz ze my nie mieli promocji na heco. Heco 1000 na allegro 5k a co do czego za 3.4k z wysylka.

Zajrzyj w mój wątek to będziesz wiedział jakie mam.
Hehe czorne ;) i takie jak mi się podobają. Sorry pomyliło mi się z kolegą Bipo bo on ma białe a Ty ciągle o tym stebrnym kolorze wspominasz i tak mi się pomieszało ;)
Podobała mi się ich dynamika, fanie basik chodził był szybki i dynamiczny, wyraźny ale nie dominował. Fakt na testach była muzyka z lat 80 Pet show Boys oraz Yello-Tuch moje bo akurat przypadkiem miałem przy sobie hehe, ale podejrzewam że nawet w kinie bez woofwra fajnie chodzą.

Do góry