PIGMENT33, czytałeś może moje wrażenia odsłuchowe ... nie sugeruj się tytułem tematu, bo jest tam o podłogówkach
http://www.hdtv.com.pl/forum/kolumny/81112-monitory-do-stereo.html ?
Przypuszczam, że Dali to jednak nie Twoje granie i tyle. Ja osobiście nie lubię Dali w szczególności Ikon 6, do których tą wstęge upchali chyba na siłę. Jak dla mnie to one nie są otwarte i jedwabiste, tylko ostre górą...
Ja bym na Twoim miejscu posłuchał Elacków FS 189 jeśli masz możliwość... Ewentualnie Focali z serii 8. Nie wiem jak duży jest pokój w którym stoją, ale większych niż 826v bym nie ryzykował![]()
Jaki model polecasz, pokój 24m2 ??????Może Paradigmy?![]()
Jestem po odsłuchu dzięki oprzejmości firmy Koris z Poznania. Bardzo przyjemni ludzie. Były tylko Elacki 207-sprzęt odżył, ale bas mały. Góra i środek świetna.Przypuszczam, że Dali to jednak nie Twoje granie i tyle. Ja osobiście nie lubię Dali w szczególności Ikon 6, do których tą wstęge upchali chyba na siłę. Jak dla mnie to one nie są otwarte i jedwabiste, tylko ostre górą...
Ja bym na Twoim miejscu posłuchał Elacków FS 189 jeśli masz możliwość... Ewentualnie Focali z serii 8. Nie wiem jak duży jest pokój w którym stoją, ale większych niż 826v bym nie ryzykował![]()