Dla niebieskich 55G910 za 3999 zł, za 55B7 6649 zł
Kalibracja gratis
Dostawa gratis
Głośnik LG Polska - gratis.
Dzień dobry,
Czy w tym roku pojawią się OLEDY powyżej 65 cali? Powiedzmy 70-75 i jeżeli tak to w jakich cenach? Będzie coś w przyziemnej cenie tzn ok 10k za ok 70 cali?
Kiedy pojawią się w sklepach i patrząc na poprzednie lata kiedy można liczyć na pierwszy spadek cen?
pozdro i z góry dzięki
OLED 77 cali w cenie 10 tyś - musisz poczekać jeszcze 5-6 lat , a może 10 .
Po pierwsze to napisałem ok 70 cali, po drugie...10 lat, taaa, wiesz co za 10 lat będzie. Tak jakbyś 10 lat temu mógł przewidzieć, że teraz będą OLEDY i w takich cenach z takimi rozdzielczościami. Proszę o konkretne odpowiedzi a nie gdybania nic nie wnoszące do dyskusji.
Też stałem przed tym wyborem i zdecydowałem się na LED ale tylko z tego powodu że mam jeszcze nieogarnięte dzieci co dużo grają ,w ciagu dnia telewizor świeci na jednym kanale po parę godzin, często gry czy filmy są pauzowane na godzinę np... , stwierdziłem że jeszcze nie pora z uwagi
na nieprzystosowanie co niektórych użytkowników w domu do tak rozwinietej
technologii . Za 6 lat pewnikiem się skuszę na OLED 77 cali jak cena będzie na poziomie akceptowalnym.
Dzień dobry,
Czy w tym roku pojawią się OLEDY powyżej 65 cali? Powiedzmy 70-75 i jeżeli tak to w jakich cenach? Będzie coś w przyziemnej cenie tzn ok 10k za ok 70 cali?
Kiedy pojawią się w sklepach i patrząc na poprzednie lata kiedy można liczyć na pierwszy spadek cen?
pozdro i z góry dzięki