Witam,
Zwracam się do osób mających porównanie następujących modeli plazm:
1.TX-P42X60E
2.TX-P42ST60E
Posiadam TX-P42X60E - HD Ready, który oglądam z odległości 3 metry.
Czy warto zmienić na TX-P42ST60E, który jest FHD i posiada filtr antyrefleksyjny?
Czy jest różnica w odbiorze kanałów SD (DVB-T)? TX-P42X60E vs TX-P42ST60E
Pytam czy oglądając z odległości 3 metry zauważę różnicę między HD Ready a FHD?
3D ani Smart TV nie są dla mnie ważne.
Jeśli nie ma różnicy lub jest niewielka, to dopłata tylko za filtr antyrefleksyjny powstrzyma mnie przed zmianą TV.
Proszę o odpowiedź podając argument, który pomoże mi jednoznacznie podjąć decyzję na TAK lub zostanę przy obecnym TV.
Analizowałem porównanie obu modeli na stronie Panasonic Polska, ale tam nie moźna obejrzeć i porównać jakość obrazu.
Sklepy, które odwiedziłem nie posiadały tych modeli jednocześnie, aby je porównać.
Dlatego pytanie kieruję do WAS kochani forumowicze.
Pozdrawiam
Zwracam się do osób mających porównanie następujących modeli plazm:
1.TX-P42X60E
2.TX-P42ST60E
Posiadam TX-P42X60E - HD Ready, który oglądam z odległości 3 metry.
Czy warto zmienić na TX-P42ST60E, który jest FHD i posiada filtr antyrefleksyjny?
Czy jest różnica w odbiorze kanałów SD (DVB-T)? TX-P42X60E vs TX-P42ST60E
Pytam czy oglądając z odległości 3 metry zauważę różnicę między HD Ready a FHD?
3D ani Smart TV nie są dla mnie ważne.
Jeśli nie ma różnicy lub jest niewielka, to dopłata tylko za filtr antyrefleksyjny powstrzyma mnie przed zmianą TV.
Proszę o odpowiedź podając argument, który pomoże mi jednoznacznie podjąć decyzję na TAK lub zostanę przy obecnym TV.
Analizowałem porównanie obu modeli na stronie Panasonic Polska, ale tam nie moźna obejrzeć i porównać jakość obrazu.
Sklepy, które odwiedziłem nie posiadały tych modeli jednocześnie, aby je porównać.
Dlatego pytanie kieruję do WAS kochani forumowicze.
Pozdrawiam