Czy warto dawać 6kPLN za Loewe Concept L32 Basic?

mariog

New member
Potrzebuje szybko kupić tv i mialem przeznaczone na to 5kPLN. Zależy mi na 32'' i niewielkich gabarytach (o dobrej jakości i takich tam, nie muszę chyba wspominać ;-) ), ale niestety nie moglem się zdecydować. Pod wplywem netu napalilem się na JVC 32 A 60, ale niestety nie znalazlem go nigdzie we Wroclawiu (chce zobaczyc na żywo, zanim się zdecyduję). Zrezygnowany zobaczylem jednak w MM cudeńko: Loewe Concept L32 Basic za 5999 PLN (rodzice obiecali, że dolożą mi 1kPLN), więc z tąd moje pytanie: czy warto? Czy może w tej cenie jest coś lepszego? Czy może ktoś wie, gdzie jest taniej?
Przeznaczenie: kablówka UPC, DVD (jeszcze nie mam), komputer.

mzdral

New member
Chyba widzieliśmy ten sam LCD jeśli byłeś w MM na Bielanach. Ja aż taki zachwycony nie byłem. Poproś żeby podłączyli ci też inny sygnał a nie tylko tą piękną tropikalną wysepkę w HD.

mariog

New member
Ten sam MM.
Nauczylem się już nie patrzyć na obraz tv w takich sklepach, urzekl mnie w tym tv design (chociaż czarny DVB jest ladniejszy i niestety kolejny tauzen droższy). Spotkalem się z wieloma pozytywnymi opiniami nt. marki w Loewe, stąd też moje zainteresowanie pomimo sporej (jak na moją studencką kieszeń) ceny.

paradygma

New member
we wrocławiu proponuje udać sie do sklepu cinematic, rozmawiałem juz kiedyś z tymi kolesiami , mają niezłąwiedze i ceny też super. Polecam. Adres zasięgniety ze strony dystrybutopra loewe w polsce

ul. Piotra Ignuta 89
54-152 Wrocław
tel: (071) 351-91-97
e-mail: biuro@cinematic.pl
www: www.cinematic.pl
Pozdrawiam

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Podczas wczorajszej prezentacji Loewe stał obok nowosci
Samsunga R 71 . Zachwyceni klienci jakościa obrazu tego pierwszego.
Zdecydowanie lepsze wrażenia po stronie Loewe.
Płynny obraz , naturalny , z głębią

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
witam
na ostatnich dwóch pokazach - również wybór padł na Loewe.
Nawet Ci którzy kupowali ten model w ciemno są super zadowoleni / wiem bo proszę zawszę o info/ . Dodatkową zaletą jest promocja podwójna . Ceny zrobiły sie jak raty w pewnej reklamie telewizyjnej - bardzo małe :)
pozdrawiam

Do góry