Poczytaj sobie forum leniwy chłopczyku - znajdziesz wiele osób. Oczywiście, że 46X4500 jest o dwie klasy lepszy od 46W4000. Jeśli tego nie dostrzegasz to chyba trafiłeś na złe forum.mumu napisał:pokaz mi te osoby. jestes jedynym znanym mi ludkiem, ktory twierdzi, ze seria w4000 rwie obraz. kup sobie 46x4500 i nie bedziesz musial jeczec .
Nie wmawiam niczego tylko stwierdzam fakt. Wiele osób dostrzegających skaczący obraz nie jest usatysfakcjonowanych płynnością obrazu w W4000 i dla nich są modele Sony z Motionflow.mumu napisał:wielokrotnie to weryfikowalem i nawet majac zamaskowany TV tak, ze bede widzial tylko panel, powiem ci, gdzie sa "wspomagacze" plynnosci, a gdzie ich nie ma. nie wmawiaj ludziom jednak, ze w4000 nie dostarcza satysfakcjonujacej plynnosci, bo to nieprawda.
Ja akurat mam wzrok przeciętny. Natomiast Twój jest chyba sporo poniżej.mumu napisał:coz, tylko Hopkirk ma wzrok jak terminator.
Swoje opinie opieram na tym co widzę. Innym "doradcom" radzę to samo, a nie sugerowanie się pseudotestami robionymi przez sprzedawców.Carbon_ napisał:Hopkirk, pisałem Ci już że za bardzo uogólniasz.
BTW. Ciekawi mnie, czy wszystkie swoje wypowiedzi opierasz na tym co przeczytasz, czy także na podstawie obrazu w sklepach?
Carbon_ napisał:BTW. Ciekawi mnie, czy wszystkie swoje wypowiedzi opierasz na tym co przeczytasz, czy także na podstawie obrazu w sklepach?
To był sarkazm. Chodzi o to, że opinie ludzi, którzy opierają je wyłącznie na podstawie specyfikacji technicznej, bądź obrazu oglądanego w sklepach są nic nie warte..Hopkirk napisał:Swoje opinie opieram na tym co widzę.
Hopkirk napisał:jos1 - z twoich postów wnoszę, że jesteś osobą bardzo wrażliwą na jedną z największych wad obecnie produkowanych LCD i plazm: płynność obrazu. Ja również dostrzegam tę istotną wadę.
Zapewniam Cię, że Sony seria V, a więc pozbawiona układu polepszającego płynność ruchu, jest nie do zaakceptowania dla osób takich jak my.
Carbon_ napisał:To był sarkazm. Chodzi o to, że opinie ludzi, którzy opierają je wyłącznie na podstawie specyfikacji technicznej, bądź obrazu oglądanego w sklepach są nic nie warte..
No właśnie, ja po niemiecku ni w ząb.jos1 napisał:Jako ciekawostka , szkoda ze w niemieckim
Hopkirk napisał:No właśnie, ja po niemiecku ni w ząb.