Czy ktos widzial jak dziala 32" Hyundai Vvuon Q320 ?

jokers

New member
Nowe DVD Thomsona z HDMI za 499

Czy ktos spotkal sie z tym TV ? wyglada na dobry produkt, mocno wyposazony, ma 2 tunery w tym jeden DVB-T, ma czytnik kart pamieci, ma USB do ktorego mozna podlaczyc dysk i odtwarzac z dysku zdjecia, mp3 ale rowniez filmy (nawet Divx). Dodatkowo w miare przystepna cena.
Co sadzicie o tym TV ? interesuje mnie jak wyswietla obraz, chce pojechac go ogladnac ale nigdzie blisko mnie nie ma tego modelu wiec wczesniej chce zasiegnac jakis info.
Ulotka tego TV jest TUTAJ http://www.cloetens.be/indeling/VvuonLCDTVPT.pdf

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
witam
po zapoznaniu się z ulotką - wart zainteresowania. Nie wiem tylko czy kupujesz go dla obrazu czy dla udogodnień .
Wiekszość bajerów sie nudzi . Zostaje tylko obraz. A ten musisz sprawdzić koniecznie. Z wieloma LCD mielismy doczynienia na pismie - podczas gdy w rzeczywistosci okazywała sie tragedia.
Sprawdź koniecznie. Bardzo ważny jest serwis .
Nie kupuj LCD z ulotki - nie kupuj dla ceny , bo mozesz ostro żałować.
sprawdź - jeśli spełnia Twoje oczekiwania - kupuj.
pozdrawiam

jokers

New member
PANASONIC TX-29PN1P / TX-29PM1P warto?? pomocy:)

Ja nie chce kupic TV dla ulotki, szukam TV w dobrej cenie ale tez takiego ktory mial by DVB-T bo u mnie nie ma mozliwosci uzyskania dobrego sygnalu z anteny a sygnal probny w DVB-T mam z Wroclawia.
Reszte bajerkow jest fajna i od czasu do czasu przydatna bo przeciez ile juz osob ma aparaty cyfrowe i od razu po zrobieniu zdjec chcialo by je przegladnac bez wlanczania komputera lub kabelkow do TV ? ale to nie jest dla mnie decydujace przed zakupem TV. Wazna dla mnie jest cena, jakosc i tuner DVB-T bo nie chce miec tez wielu tunerkow na wyposazeniu a co za tym idzie stosu pilotow, wiemy ze nieuchronnie przyszlosc to DVB-T, problem ze nie za bardzo wiadomo jaki standard DVB-T bedzie na rynku.

Sam potwierdzasz ze sam TV z opisu jest bardzo interesujacy, pozostaje tylko go przetestowac, ja nie mam doswiadczenia w telewizorach LCD i Plazmach, dlatego moje pytanie zadalem wlasnie tutaj.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
witam
firma Hyundai - to firma z dolnej pólki dlatego na podstawie ulotki nic więcej nie można powiedzieć.
Ale jeśli kupisz to wpadnij ,powiemy Ci po testach - jakie miejsce ma na rynku zajmuje.
pozdrawiam

Do góry