Witam
Wpadl mi w oko model samsunga le40a786 ale trapi mnie zagadnienie czy to nie bedzie zbyt duzy model na moje mozliwosci poniewaz ekran bede mial w odleglosci 2m od fotela.... chyba ze ktos moze podpowiedziec jak najbardziej podobny model do w/w w zakresie 37cali ?? zalezy mi na jak najlepszym i krystalicznie czystym obrazie!!
Jakie masz warunki - 2,5m x 4m
jaki sygnał - cyfrowy z kablowki
jaka odległość od ekranu - 2m na wprost oraz czesto pod katem 30stopni od srodka w odleglosci ok2,5m
jakie urządzenia do podłączenia - tv cyfrowa laptop i moze x-box360
jaka klasa cenowa - do 5,5tys
więcej oglądasz w dzień czy w nocy - popoludnie i noc
jakie masz nasłonecznienie pokoju - w lato dosc duze ale bez bezposredniego kontaktu ekran-promienie sloneczne
ile osób zasiada przed telewizorem - 2
Jaki masz ulubiony program - fiilmy sport
jaki masz telewizor - samsung le26r82b
Ma stać czy wisieć - stojacy na wys 55cm od podloza
Co Cię wkurza w telewizorach - rozmyty obraz
Z gory dziekuje za pomoc !
Wpadl mi w oko model samsunga le40a786 ale trapi mnie zagadnienie czy to nie bedzie zbyt duzy model na moje mozliwosci poniewaz ekran bede mial w odleglosci 2m od fotela.... chyba ze ktos moze podpowiedziec jak najbardziej podobny model do w/w w zakresie 37cali ?? zalezy mi na jak najlepszym i krystalicznie czystym obrazie!!
Jakie masz warunki - 2,5m x 4m
jaki sygnał - cyfrowy z kablowki
jaka odległość od ekranu - 2m na wprost oraz czesto pod katem 30stopni od srodka w odleglosci ok2,5m
jakie urządzenia do podłączenia - tv cyfrowa laptop i moze x-box360
jaka klasa cenowa - do 5,5tys
więcej oglądasz w dzień czy w nocy - popoludnie i noc
jakie masz nasłonecznienie pokoju - w lato dosc duze ale bez bezposredniego kontaktu ekran-promienie sloneczne
ile osób zasiada przed telewizorem - 2
Jaki masz ulubiony program - fiilmy sport
jaki masz telewizor - samsung le26r82b
Ma stać czy wisieć - stojacy na wys 55cm od podloza
Co Cię wkurza w telewizorach - rozmyty obraz
Z gory dziekuje za pomoc !